PwC Civil Mentoring Program

Magyarország egyik legismertebb könyvvizsgáló cége társadalmi felelősségvállalási tevékenysége keretében ismét meghirdeti a Civil Mentoring Program nevű projektjét.

A Programba olyan nonprofit jellegű szervezetek jelentkezését várják (pl. nonprofit kft., alapítvány, egyesület, szociális szövetkezet, társadalmi vállalkozás), amelyek elkötelezettek a fejlődés és tanulás iránt, nyitottak az üzleti szemlélet elsajátítására. A fentiektől eltérő szervezeti forma vagy a még be nem jegyzett szervezet nem kizáró ok.

A képzések célja, hogy a szervezetek elsajátítsanak egyfajta üzleti szemléletet, ami segít abban, hogy a működés hosszú távon fenntartható és problémamentes legyen.

Képzési terv:

  • Március 9. – „Ars poetica” megfogalmazása, motiváció, célkitűzések
  • Március 23. – Üzleti tervezés és adózási kérdések
  • Április 6. – Szolgáltatás kialakítása és jogi ismeretek
  • Április 20. – Projektmenedzsment és kommunikáció
  • Május 11. – Felkészülés a végső prezentációra
  • Május 18. – Végső prezentáció

Azon szervezetek, melyek részt vesznek a képzési modulok mindegyikén (indokolt esetben egy alkalommal való hiányzás elfogadható), lehetőséget kapnak arra, hogy egy zsűri előtt mutassák be, hogy mi a szervezetük tevékenysége, célja, milyen témákban szeretnének együttműködni a PwC-vel a mentorálás során. A bemutatkozó szervezetek közül kerülnek kiválasztásra azok, akik részt vehetnek a fél éves mentorálásban, ahol két-három PwC-s munkatárs támogatja a résztvevőket.

Amennyiben a Programmal kapcsolatban további kérdése van, forduljon bizalommal Simon Katalin PR-menedzserhez.

A Program részletes ismertetője itt olvasható, a jelentkezés az alábbi regisztrációs lap kitöltésével kezdhetó meg, a jelentkezés határideje február 20.

Hozzászólások lezárva.