Adatvédelem, jogi nyilatkozat, impresszum

Adatkezelési Nyilatkozat

A General Data Protection Regulation (“Általános Adatvédelmi Rendelet”) alapján készült Adatkezelési Nyilatkozatunk itt érhető el.

Jogi nyilatkozat

A honlap információi kizárólag a forrás megjelölésével használhatóak fel.
Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. A honlap tartalmának szerzői joga a honlap tulajdonosát illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, naprakészek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A honlapon található külső hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a honlap tulajdonosának, szerkesztőinek befolyása alatt.

Adatvédelmi irányelveink

A www.eta-szov.hu honlapot üzemeltető ÉTA Országos Szövetség a látogatókról  hírlevél feliratkozáskor, regisztrációkor vagy a honlap megtekintésével birtokába jutott személyes és egyéb adatokat bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, azokat harmadik fél részére nem adja ki.

Impresszum

A honlap tulajdonosa: ÉTA Országos Szövetség

Tárhely szolgáltató és üzemeltető:

Cégnév: Magyar Hosting Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Adószám: 23495919-2-41
EU-s közösségi adószám: HU23495919
Cégjegyzékszám: 01-09-968314
Email: info@mhosting.hu

Hozzászólások lezárva.