Bizalmat kérünk

Bizalmat kérünk, segítséget adunk!

Minden évben elkövetkezik az idő, amikor dönteni lehet arról, hogy a személyi jövedelmadó 1%-ának felajánlásával mely szociális szolgáltató civil szervezeteket támogassunk.

Ha eddig nem élt ezzel a lehetőséggel, vagy korábbi döntését illetően kétségei támadtak, úgy szövetségünk tisztelettel kéri a bizalmat, és adója 1%-ának felajánlását, támogatva ezzel azokat a szövetségi programokat, melyek a fogyatékossággal élő emberek képzését, foglalkoztatását, gondozását segítik.

A kapott támogatásokat (felajánlásokat) nem költjük rezsire, bérre, reklámokra, azt csak a fentebb felsorolt célok valamelyikére fordítjuk!

Szövetségünknek ötvennél is több szolgáltató tagszervezete működik az ország megyéiben, melyek változatos módon segítik nap mint nap a fogyatékossággal élő sérült embertársainkat és családjaikat, korai fejlesztést, nappali ellátást, egészségterápiás szükségleteket biztosítva, több esetben rehabilitációs foglalkoztatókat, valamint lakóotthonokat működtetve számukra.

ÉTA Hírek című kiadványunk minden év első negyedévi számában részletesen beszámolunk a felajánlott támogatások felhasználásáról.

Ha korábban már elköteleződött valamely, az Ön számára fontos szociális szolgáltató szervezet irányába, úgy azt javasoljuk, hogy ezúttal se változtasson, hiszen munkájukhoz továbbra is értékes segítség minden hozzájárulás, így az Öné is!

ÉTA Országos Szövetség

adószám: 18088696-1-42

Hozzászólások lezárva.