Ügyvezetés

Klein Éva szakmai vezető helyettes
Györke Nóra szakmai munkatárs
Palatin Éva pénzügyi munkatárs
Czégé Imre Pál online kommunikációs munkatárs
dr. Limbach Viktória ügyvéd, a jogi tanácsadás vezetője
Csada Péter rendszergazda


Klein Éva

Klein Éva2012-ben kerültem kapcsolatba az ÉTA Országos Szövetséggel, még a békés megyei Mezőberényi Evangélikus Gimnázium etika, életvitel, tanulásmódszertan tantárgyakat tanító pedagógusaként. Diák-önkéntes közösségi szolgálati koordinátori teendőkkel bíztak meg, melynek intézményen belüli kiépítése rám várt. 5 éven keresztül láttam el az ezzel járó tevékenységeket, kapcsolatokat építve a helyi szociális területtel. Időközben a gimnázium iskolai közösségi szolgálatos koordinátorává váltam, így ennek a területnek alapos ismerője lehetek. 2017. július 1-jétől szakmai munkatársként dolgozom az ÉTA-nál, ahol a diák-önkéntes közösségi szolgálat mellett a Vándorkiállítások lebonyolításáért, a nyári táborok egy részéért, valamint a Patrónus Programért vagyok felelős.


Györke Nóra

Györke Nóra2016 óta vagyok az ÉTA Országos Szövetség szakmai munkatársa. Világ életemben szerettem közösségekhez tartozni, másokkal együtt célokat megvalósítani. Ennek következtében a közép-és felsőfokú tanulmányaim mellett különféle csoportokban, társulatokban tevékenykedtem, valamint önkéntes munkát végeztem fogyatékossággal élő fiatalokkal együttműködve. Nem volt kérdés számomra, hogy az egyetem befejezése után a civil szférában szeretnék dolgozni.
Ezért örültem nagyon a lehetőségnek, mikor 2015 végén rám talált az ÉTA, hiszen itt olyan feladatokat kapok, amik igazán közel állnak hozzám.

Ezek közé tartozik:

  • folyamatos kapcsolattartás tagszervezeteinkkel,
  • az EASPD nemzetközi szervezet szakmai konferenciáin történő aktív részvétel, valamint kapcsolat kialakítás nemzetközi szervezetekkel,
  • érzékenyítő, szemléletformáló programok szervezése és lebonyolítása,
  • a közösségi oldalak, valamint a honlap folyamatos figyelemmel kísérése, aktualizálása, szövetségi, tagszervezeti programok népszerűsítése,
  • bekapcsolódás a nyári programjaink lebonyolításába különféle csapatépítő és táncos programokkal.

Palatin Éva

2001. óta vagyok munkakapcsolatban az ÉTA Országos Szövetséggel, 2008. óta főállásban.
Tevékenységem közé tartozik a folyamatos pénzügyi monitoring feladatok teljesítése, érdemi kapcsolattartás a szövetség könyvvizsgálójával, az éves rendszerességgel kiírásra kerülő, zártkörű szövetségi pályázatok programjainak teljesítésével kapcsolatos pénzügyi elszámolások ellenőrzése, adománybevételek pénzügyi kezelésének és felhasználásának figyelése, adatszolgáltatás az éves közhasznúsági jelentések elkészíthetőségéhez, tagszervezetek működésével kapcsolatos pénzügyi elemzések egyedi megkeresések alapján.


Czégé Imre Pál

cgip2016 végén csatlakoztam az ÉTA csapatához. Első és kezdetben legfontosabb feladatom a Szövetség weboldalának megújítása volt. Miután ez megtörtént, azóta is rendszeres tennivalóm a honlap frissítése, aktualizálása és karbantartása. Ezen kívül az ÉTA Facebook oldalának egyik szerkesztője vagyok, és feladatom még, hogy ezen a két felületen aktuális pályázati lehetőségekről adjak hírt egyéb érdekességek, hasznos információk mellett.


dr. Limbach Viktória

Együttműködő partnerünk 2017 óta dr. Limbach Viktória ügyvéd, aki 1996 óta folytat ügyvédi praxist, melynek keretében egészségügyi joggal, polgári joggal, munkajoggal, és szociális joggal foglalkozik elsősorban.


Csada Péter

Amióta végeztem a Kandó (ma Óbudai Egyetem 🙂 ) számítástechnika szakán, azóta tervezőmérnökként, rendszerszervezőként, programozóként, rendszergazdaként, vállalkozóként dolgozom. De bármi is volt/van a munkaköröm megnevezése, mindig számítógép volt a munkám tárgya, elsődlegesnek tartva a felhasználójuk szempontjait.
A legfontosabb tevékenységeim: klinikai laboratóriumi rendszer készítése és üzemeltetése, valamint kis irodák rendszergazdai tevékenységének ellátása. Ez utóbbi minőségemben alkalmaz az ÉTA Országos Szövetsége, most már jónéhány éve.
Mivel a légkör kitűnő és a Szövetség céljait tiszteletre méltónak tartom, ezért nagy örömömre szolgál, hogy az iroda rendszergazdája lehetek.

Hozzászólások lezárva.