Szakmai napot tartottunk az egészséges életmód jegyében

2023. október 12-én tagszervezeti találkozóval egybekötött szakmai napot tartottunk Szövetségünk székhelyén, amely fókuszában a szabadidő hasznos eltöltése, az egészséges életmód és a sport állt.

A szakmai nap nyitásaként Papp Ágnes köszöntötte a jelenlévőket, majd Ispánki Ágnes az Aranykert Egyesület munkásságán keresztül mutatta be, hogy milyen élményszerzés lehetőséget biztosítanak a fogyatékossággal élőknek és családjuknak a Duna-szigeti Kenutúrák segítségével.

A délelőtt további részében a sport került előtérbe. A Magyar Paralimpiai Bizottság Főtitkára, Urr Anita röviden bemutatta a Bizottság munkásságát és a fogyatékossággal élő személyek sportolási lehetőségeit, őt kiegészítve pedig a Fogyatékosok Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetségének (FODISZ) ügyvezető elnöke, Toponári Gábor beszélt a fogyatékossággal élő személyek szabadidős tevékenységének lehetőségeiről és a legfontosabb aktualitásokról.

A szakmai nap zárásaként a Felhőjárók Alapítvány misszióját és a Mozdulatszínházzal kapcsolatos tevékenységét ismerhettük meg jobban, majd csodálatos előadásukkal varázsolták el a jelenlévőket, ezúton is gratulálunk az előadáshoz!
Köszönjük mindenkinek, aki velünk volt, nagyon örülünk a találkozásoknak, a közös gondolkodásnak.

Az eseményen a Strokeinfó Alapítvány támogatásával ismét különböző egészségügyi méréseket is lehetőségünk volt elvégezni az érdeklődőknek, valamint adománymaszkokkal is tudtuk támogatni jelenlévő tagszervezeteinket.

Hozzászólások lezárva.