Szakmai nap keretében együttműködési megállapodást írt alá Szövetségünk, a Halmozottan Sérültek Országos Érdekvédelmi Szövetsége, valamint a Rehab Zrt

2023. szeptember 21-én szakmai napot tartottunk Szövetségünk székhelyén.

A szakmai nap nyitásaként Papp Ágnes köszöntötte a jelenlévőket, majd az ÉTA Országos Szövetség jogásza, dr. Limbach Viktória mutatta be a résztvevőknek a legfontosabb aktuális tudnivalókat a sokakat érintő Panasztörvényről. (Az előadás vázlata ITT OLVASHATÓ >>> )

A délelőtt további részében különböző kiváló segédeszközöket ismerhettünk meg Polacsek Krisztina, a Rehab Zrt. képviselőjének előadásában.

A szakmai nap zárásaként együttműködési megállapodást írt alá az ÉTA Országos Szövetség, a Halmozottan Sérültek Országos Érdekvédelmi Szövetsége (HSOÉSZ), valamint a Rehab Zrt. Az együttműködési megállapodásban foglaltaknak megfelelően a 3 szervezet vállalja a jövőbeli közös munkát a fogyatékossággal élő emberek és családjaik életminőségének javítása érdekében.

Az eseményen a Rehab Zrt. jóvoltából segédeszköz bemutatót tartottunk, az udvaron több népszerű segédeszköz megtekinthető és kipróbálható volt. A Strokeinfó Alapítvány támogatásával pedig különböző egészségügyi méréseket is lehetőségünk volt elvégezni az érdeklődőknek.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk volt ezen a napon!


Rehab Zrt.


HSOÉSZ

Hozzászólások lezárva.