Test. Lélek. Közösség – a 30 éves dm pályázata

Az idén 30 éves jubileumát ünneplő dm az évforduló alkalmából hirdeti meg különleges pályázati lehetőségét Test. Lélek. Közösség címen. A vállalat fennállása óta elkötelezetten támogatja a civil szervezetek segítő tevékenységét és azok közösség érdekében végzett szolgálatát annak érdekében, hogy jobbá, boldogabbá, élhetőbbé, egészségesebbé és fenntarthatóbbá tegyék más társadalmi csoportok életét, közös életünket. Ebben a munkában kívánja támogatni őket jelen pályázat, amelynek közreműködő szervezete a Civil Impact Nonprofit Kft.

A pályázati felhívás célja és témakörei

KÖZÖSSÉG kategória.

Olyan közösségfejlesztő, közösségek kialakulását segítő programok megvalósulása, amelyek főként a nők körében segítik a támogató közösségek kialakítását, valódi közösségi élményeket adnak a résztvevőknek, értékteremtő jellegük miatt a női jóllét megteremtéséhez járulnak hozzá. E kategória támogatja azokat a kezdeményezéseket is, amelyek a tudásátadást ösztönzik a célcsoport körében, növelve ezzel magabiztosságukat, elősegítve társadalmi szerepük, szerepvállalásuk kiteljesedését.
A pályázat kiírója felhívja a figyelmet arra, hogy egyik kategóriában sem cél egynapos, egyalkalmas fesztiválok, családi napok támogatása, sokkal inkább összefüggő programok, egymásra épülő eseményekből álló nagyobb ívű projektek megvalósulásának ösztönzését támogatnák.
Mindemellett a pályázat kiírója üdvözli az olyan projekteket, amelyek az alábbi szempontokat is érvényre juttatják a programok megvalósítása során:

  • a közösségek együttműködésére és fejlesztésére irányulnak;
  • összefogás keretében végzett;
  • hátrányos helyzetű csoportokat támogat;
  • hosszútávon fenntartható;
  • egyedi, kreatív, valamint;
  • a dm kollegáit is bevonó tevékenységek.

Kik pályázhatnak?

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek, szociális szövetkezetek és nonprofit kft-k) jelentkezhetnek, amelyek bejegyzett székhelye Magyarországon van, és megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, közhasznúsági fokozattal rendelkező nonprofit szervezetek.

A pályázatban részletezett programok megvalósulásának időtartama

2023. szeptember 1. és 2024. augusztus 31. között.

A 30 éves jubileumát ünneplő dm a három kategóriában összesen 30.000.000 (harmincmillió) Ft-ot oszt ki, kategóriánként 10-10 millió forinttal kívánja támogatni a szervezetek benyújtott programjait.
A zsűri kategóriánként minimum 1, maximum három pályázatot hirdet ki győztesnek.
A támogatás formája: vissza nem térítendő támogatás.

Pályázattal kapcsolatos konzultációs lehetőség és további információ

A pályázat kiírója a pályázati időszak alatt konzultációs lehetőségeket nyújt az alábbi módokon:

  • E-mailen: info@civilimpact.hu
  • Telefonon: +36-20-956-0582 (munkanapokon 10-15 óra között)
  • Online információs napokon, amelynek időpontjai:

2023. szeptember 12. 14 óra
2023. szeptember 19. 17 óra
Az információs napokra ezen a linken lehet jelentkezni: https://forms.gle/UK3VGaUqqxrbPBCFA

Pályázatok benyújtásának módja és határideje

A pályázatokat 2023. szeptember 1-je és 2023. szeptember 29-e (éjfél) között lehet benyújtani, kizárólag az erre a célra létrehozott online felületen és adatlapon, a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon.
A pályázati adatlaphoz kérjük, csatolják a szervezet utolsó elfogadott éves jelentését, mérlegét és eredmény kimutatását.

A pályázathoz az alábbi ŰRLAP LETÖLTÉSE és BEKÜLDÉSE is szükséges.

A részletes pályázati kiírás IDE KATTINTVA letölthető.

(Forrás: dm-egyuttegymasert.hu)

Hozzászólások lezárva.