Civil szervezeti vezetői workshop 2023

2023. szeptember 11-én ismét kezdetét veszi a CIVIL SZERVEZETI VEZETŐ WORKSHOP!

A workshop célja olyan információkon alapuló elméleti és gyakorlati tudás, tapasztalatok átadása, amelyek segítségével a jelentkezők képessé válnak az általuk irányított civil szervezet fenntarthatóságának megteremtésére, céljaik sikeres megvalósítására, források sikeres bevonására, azok hatékony elköltésére, kommunikációjuk hatékonyságának maximalizálására.

A program keretében információt kaphattok a professzionális szervezetvezetésről, az ügyviteli, gazdálkodási feladatok hatékony ellátásáról, dokumentumok, jelentések elkészítéséről, pénzügyi műveletek előkészítéséről, lebonyolításáról, elszámolásról, illetve közösségszervező és érdekképviseleti munka ellátásáról.

A programsorozat 10 online (2023. szeptember 11 – november 29.) és 1 személyes részvételen alapuló (Vármegyei Civil Központ által megjelölt helyszínen) alkalomból áll, amely tanúsítványátadással zárul.

A programokról részletes leírás ITT érhető el.

Az országos képzés fő szervezője a Hajdú-Bihar Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ, azonban kérjük, hogy a budapesti civil szervezetek a jelentkezést az alábbi Google űrlap adatainak kitöltésével tegyék meg.

Jelentkezési határidő: 2023. június 29. 16:00

(Forrás: Budapesti Civil Közösségi Szolgáltató Központ hírlevele)

Hozzászólások lezárva.