Atlétikai Világbajnokság – ingyenes részvételi lehetőség nézőként

A Civilút Alapítványt az a megtiszteltetés érte, hogy a budapesti atlétikai világbajnokságot képviselheti jószolgálati partnerként. Munkánkkal azt segítjük elő, hogy a nagyszabású rendezvényen elsősorban olyan társadalmi csoportoknak nyújtsunk ingyenes részvételi lehetőséget, akik egyébként nem, vagy csak nehezen juthatnának el a világbajnokságra.

Magyarország történetének eddigi legnagyobb sporteseményét, a budapesti atlétikai világbajnokságot 2023. augusztus 19-27. között rendezik meg. Kétezer atléta érkezik Magyarországra több mint kétszáz országból azért, hogy a sportok királynőjét, az atlétikát ünnepelje, és részt vegyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén.

A szervezők társadalmi felelősségvállalásának eredményeképp közel ötven, a Civilút Alapítvánnyal korábban már együttműködési megállapodást kialakító civil szervezet tagjai kapnak lehetőséget ingyenes belépési lehetőségre.

A Civilút Alapítvány nevében tisztelettel meghívjuk szervezetük tagságát a budapesti atlétikai világbajnokság nyitónapjának rendezvényeire! Jegylehetőséget délelőtti (10:30-15:00) vagy délutáni (18:30-22:00) programokra szólóan tudunk biztosítani az ingyenesen igényelhető jegyek számának függvényében a 2023. 08. 19-i napra.

A rendezvény helyszíne:

Nemzeti Atlétikai Központ (1095 Budapest, Hajóállomás u. 1.)

A versenyprogramok itt tekinthetők meg:

https://worldathletics.org/hu/competitions/world-athletics-championships/budapest23/timetable

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
A direkt regisztráció folyamatát augusztus elején áll módunkban megnyitni. Addig is egy előzetes felmérést végzünk 2023. július 31-ig, melyben segítségüket szeretnénk kérni.

A lebonyolítók számára szükséges jeleznünk, mennyi jegyet szeretnének igényelni, ezért kérjük, segítse Ön is a részvételi szándékok felmérését.

A felmérés folyamata a következő:

– mai nappal megnyitjuk a hírlevélfeliratkozásra és egy előzetes felmérésre az igénylési rendszert, melyhez minden intézmény saját kódot kap,
– ezt a kódot minden partnerünk ki tudja küldeni egyénileg jegyet igénylő tagjai számára,
– a hírlevélre intézményi kóddal lehet egyénileg vagy szervezeti szinten csoportosan feliratkozni, és egyben jelezni a felületen a részvételi szándékot,
az augusztusi direkt jegyregisztrációs folyamat során a korlátozott számban számunkra rendelkezésre álló jegyek biztosításában elsődlegességet élveznek azon egyéni és csoportos jelentkezők, akik a hírlevél regisztrációt megtették, és részvételi szándékukat ezzel egyidőben előre jelezték.

Jelentkezési határidő: 2023. július 31. éjfél.

Egyéni és/vagy kísérővel történő részvétel jelzése:

Szervezetük tagjai egyénileg itt tudják részvételi szándékukat jelezni, és egyben feliratkozni a jegyinformációs hírlevélre intézményi azonosító kód megadásával:
https://joszolgalat.civilut.hu/

Csoportos részvétel jelzése:

Amennyiben intézményük kezeli és összesíti a részvételi szándékot, azt a következő felületen tudják intézményi azonosító kód megadásával, csoportos igénylés formájában jelezni számunkra a becsült darabszám megadásával és egyben a jegyinformációs hírlevélre történő feliratkozással:

https://joszolgalatcsoportos.civilut.hu/

Szervezetük intézményi azonosító kódja: GAC3H9

Minden, az eseményhez köthető információt a jegyinformációs hírlevélre feliratkozóknak megküldünk (ez a fentebi linkeken megtehető), ahogy azt a lebonyolítók átadják számunkra. Ebben részletesen meg lehet tekinteni a parkolási lehetőségekről szóló információkat, a rendezvényhelyszín akadálymentesítésre vonatkozó leírását, a jegyigénylésekre vonatkozó kereteket.

Figyelem! A térítésmentes tiszteletjegyek korlátozott számban érhetők el. Ezért kérjük, csak olyan személyek jelentkezzenek a programra, akik biztosan részt is vesznek majd az eseményen!

A regisztráció éles megnyitásáról, a regisztrációról és a további teendőkről, a jegyátvételi lehetőségekről részletesen tájékoztatjuk a felületünkön feliratkozott jelentkezőket, és folyamatában minden információt megosztunk az atlétikai világbajnokság jószolgálati programja során együttműködő partnereinkkel.

Amennyiben a programmal kapcsolatban további kérdése lenne, kérem, keresse a Civilút Alapítvány munkatársát, Győri Líviát a gyorilivia@civilut.hu e-mail-címen.

(Forrás: Civilút Alapítvány)

Hozzászólások lezárva.