Vállat vonsz vagy vállalod? – önkéntesség, humanitárius segítségnyújtás

Milyen önkéntesnek lenni, miért jó segíteni, mit ad nekünk a humanitárius segítségnyújtás? Hogyan lehet csatlakozni egy önkéntes szervezethez, csapathoz? Hogyan segítik a személyes fejlődésedet az ilyen jótékony tevékenységek, milyen tapasztalatokat szerezhetsz ezáltal? Miért önkénteskedik egy olimpiai bajnok? Miért pont Afrikát választja?

Az Európa Pontban az önkéntesség sokszínű világának képviselői találkoznak, hogy te is közelebb kerülhess ezekhez az igazán felemelő közösségi élményekhez! Tudd meg, hogyan válhat az önkéntesség a mindennapjaid részévé, és hogyan találhatod meg azt a tevékenységet és ügyet, ami hozzád a legközelebb áll!

Az esemény ingyenes, de regisztrációköteles, jelentkezni a https://humanitarius.eventbrite.com oldalon keresztül lehet. Az Európa Pontban továbbra is javasoljuk a maszk viselését.

A programot online a www.facebook.com/europapont/ és a www.facebook.com/EuropaiBizottsag oldalakon, valamint az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete YouTube csatornáján (https://bit.ly/3yowHiF) közvetítjük.

Időpont: 2023. MÁRCIUS 29., SZERDA, 18:00–20:00

Hozzászólások lezárva.