Képes beszámoló a Dobbantó Díj átadásáról

Szeptember 30-án került lebonyolításra a Szimbiózis Alapítvány FOGLALKOZTATÁS 2019. pályázati program projekt záró és díjátadó rendezvénye.

A színvonalas program keretében került sor, az Alapítvány által létrehozott “DOBBANTÓ DÍJ 2021” átadására, melyet ezúttal három olyan munkáltató kapott meg, ahol megváltozott munkaképességű munkavállalót foglalkoztatnak.

Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy én adhattam át ezeket a díjakat. Őszintén remélem, hogy a kialakult együttműködés a munkáltatók és a Szimbiózis Alapítvány között még sokáig eredményes lehet.
Átadhattam továbbá azt a hűtőmágnest készítő szerkezetet is az alapítványnál dolgozó fiataloknak, melyet Szövetségünk foglalkoztatási pályázati támogatásából tudtak megvásárolni. Bízom benne, hogy sokáig tudják használni ezt, és gyönyörű mágnesek készülhetnek a jövőben.
A hivatalos rendezvényt követően lehetőségem volt arra, hogy a Baráthegyi Családbarát Panzió falára kicsit megkésve ugyan, de feltehettem a Panzió megépülését támogató ÉTA- Angyalkát is a többi Angyalka mellé. Igazán felemelő érzés volt.

Végül, de nem utolsó sorban találkozhattam Kleopátrával, a gyönyörű fekete alpakkával, aki a körülményekhez képest egészen jól viselte az emberek közvetlen jelenlétét és a simogatást.
Összességében, egy tartalmas, ünnepélyes, családias hangulatú programon vehettem részt, ahonnan sok kellemes élménnyel távoztam.
Köszönet ezért a Szimbiózis Alapítványnak, a szervezőknek és minden résztvevőnek!

Papp Ágnes
elnök
ÉTA Országos Szövetség

Hozzászólások lezárva.