A Vadászati és Természeti Világkiállítás Jószolgálati Programja bemutatkozik

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezői elkötelezettek abban, hogy a fogyatékossággal élő embertársaink számára megkönnyítsék a szeptemberben 25. – október 14. között Budapesten megrendezésre kerülő kiállítás látogatását. Ezt szolgálja az „Egy a Természettel” Jószolgálati Program, amelyben a Civilút Alapítvány is részt vesz.

A Jószolgálati Program keretében a fogyatékossággal élőket segítő szervezetek, illetve csoportjaik előzetes regisztráció után, díjmentesen tekinthetik meg a Világkiállítás központi rendezvényét a Hungexpon.

Amennyiben Önök is szívesen megtekintenék a kiállítást, kérjük, az alábbi linken regisztráljanak:

https://forms.office.com/r/vtYCrRE5nF

A regisztráció és a látogatás kapcsán íme néhány hasznos információ:

· A regisztrált csoportok hétköznaponként 10.00 -19.00 óra között vehetik igénybe a díjmentes látogatást, amely nem foglalja magába a szakvezetést. Egy-egy csoportot minimum 5 fővel lehet regisztrálni, a csoport maximális létszáma maximum 100 fő lehet egyszerre, egyidejűleg.

· A regisztráció után visszaigazolást küldünk, a regisztráció csak azzal együtt érvényes. A regisztráció után megküldjük a jegyeket (online formában) és a szükséges tudnivalókat. A beérkező igényeket a beérkezés sorrendjében tudjuk feldolgozni és visszaigazolni.

· A Világkiállítás központi helyszínét az akadálymentesség szempontjából az Acces4you mérte fel és minősítette előzetesen. A helyszín az Access4you előzetes tanúsítványa szerint akadálymentes kerekesszékesek, babakocsis kismamák, idősek, mozgásában korlátozottak és kognitív zavarral élők számára.

· A kiállítás megtekintése legalább 4 órás program. Ezt kérjük vegyék figyelembe az időpont kiválasztásakor. Az időpontot a regisztrációs űrlapon lehet kiválasztani.

LÁTOGATÓI KISOKOS (térkép, közlekedés, hasznos információk) >>>

Információk a Világkiállítás akadálymentességéről >>>

(-Forrás: Civilút Alapítvány-)

Hozzászólások lezárva.