Képes beszámoló a PARITAS Díj átadásáról

Az ÉTA Országos Szövetség 2003-óta adományoz kitüntetést azoknak a polgármestereknek és testületeiknek szerte az országban, akik szociális, egészségügyi és fogyatékosságügy területén kimagasló figyelmet fordítanak kerületeikben, településeiken ezekre a területekre, így a helyi székhelyű tagszervezeteink működésére is.
Ebben az évben 15-ik alkalommal adhattam át ezt az elismerést ezúttal Sziráki Szilárdnak, Valkó polgármesterének és személyén keresztül az általa vezetett testületnek és munkatársainak.
Valkón található a Lámpás’92 Alapítvány egyik lakóotthona és a településen hosszú évek óta segítik, befogadták és szeretik az ott élő értelmi fogyatékossággal élő lakókat.

A díj átadására a valkói lakóotthonban került sor családias, szeretetteljes légkörben 2021.szeptember 29-én.
A két faragást, Magyarország, valamint az adott település címerét – ami a PARITAS Díjat alkotja – Szövetségünk régi barátja, Sándor János erdélyi fafaragó művész készíti el minden alkalommal.

Ez úton is köszönjük gyönyörű alkotásait, amivel időről időre örömet okozhatunk a kitüntetett személyeknek. Ez alkalommal Sziráki Szilárd Polgármester Úrnak és Csapatának. Jó egészséget és további sikeres együttműködést kívánunk a Lámpás’92 Alapítvánnyal!

Papp Ágnes
elnök

Képek a díjátadásról:

Hozzászólások lezárva.