„Ismerj, hogy jól képviselhess!” – összefoglaló az idei Szemléletformáló képzéseinkről

Nagy örömünkre ebben az évben is, (harmadik alkalommal) megkapta Szövetségünk a felkérést az EMMI Fogyatékosságügyi Főosztályától szemléletformáló képzés sorozatunk lebonyolítására. Ezúttal nyolc alkalom állt rendelkezésünkre.
Most is, mint korábban, gyámügyben és gyermekvédelmi ellátásban dolgozó munkatársak vettek részt a képzésen szerte az országból. A képzés tematikáján és dinamikáján ez alkalommal nem változtattunk, a korábbi feltételeknek megfelelőn bonyolítottuk a képzést a tartalmat illetően.
A körülmények tekintetében viszont az élet közbeszólt, hiszen kitört a járvány. Többször módosítanunk kellett az eredeti képzési időpontokat, volt amikor úgy tűnt, nem is tudjuk megtartani képzési alkalmainkat.
Végül azonban mégiscsak le tudtuk bonyolítani mind a 8 képzést, még ha jelentősen nehezített körülmények között is…

Budapesten két alkalommal volt képzés Pest- Nógrád- Komárom-Heves Megye, valamint a fővárosban dolgozó szakemberek számára.

A martonvásári képzésen Fejér és Veszprém megyei szakemberek,

a kalocsai képzésen Csongrád-Bács-Tolna megyei szakemberek,

a szeghalmi képzésen Békés- Jásznagykun-Szolnok megyei szakemberek,

a balatonmáriafürdői képzésen Somogy-Zala-Baranya megyei szakemberek,

a szombathelyi képzésen Győr-Moson -Sopron, Vas megyei szakemberek,

a miskolci képzésen pedig BAZ-Hajdú- Szabolcs megyei szakemberek

vettek részt.

A nehezített körülmények ellenére a képzések jó hangulatban zajlottak és felméréseink szerint eredményesek voltak. A résztvevői létszámon (összesen 114 fő) érthető módon érzékelhető a járványügyi körülmények okozta aggodalom, bizonytalanság a korábbi évek részvételi létszámához képest.
A képzési alkalmak sikeres lebonyolításáért köszönet a szervezőknek, bonyolítóknak, képzőknek és tapasztalati szakértőknek!

2020.12.08.
Papp Ágnes
a képzési program felelőse

Hozzászólások lezárva.