A Hét Önkéntese – Az Önkéntes Központ Alapítvány várja a jelöléseket!

Az ÖKA (Önkéntes Központ Alapítvány) új kezdeményezése széles szervezeti és intézményi támogatás mellett, hogy az Önkéntesek Nemzetközi Évének (2001) huszadik és az Önkéntesség Európai Éve (2011) tizedik évfordulóján 2021-ben egy magyarországi tematikus év, az Önkéntesség Magyarországi Éve (ÖMÉ) keretében szeretné felhívni a figyelmet az önkéntesség fontosságára és jelentőségére.

A tematikus évnek lesz egy külön honlapja, ahol minden héten szeretnének bemutatni egy önkéntest – mint a Hét Önkéntesét. Cél, hogy minél többféle önkéntes életutat megismerhessen a széles közönség. és eljusson az üzenet, hogy bárki lehet önkéntes. Ehhez várják az Önkéntes portrékat az onkentes@onkentes.hu e-mail címre folyamatosan az alábbi formában:

Maximum 500 karakteres szöveg, melyben bemutatkozik az önkéntes, ki ő, hol, mit, mióta önkénteskedik és 2 db legalább 2 MP-s fotó, ami lehet portrékép vagy olyan fotó, amely az önkéntes tevékenység végzése közben ábrázolja őt.

A beérkezett anyagokból az ÖMÉ kommunikációjával foglalkozó munkatársak választják majd ki azokat, akik felkerülnek a honlapra. Nagy érdeklődéssel várják a jelöléseket akár a fogadó szervezetektől, intézményektől, akár maguktól az önkéntesektől! Ha bármi kérdés felmerülne a fenti e-mail címen lehet azt jelezni.

-onkentes.hu-

Hozzászólások lezárva.