„Számítógép: a mindennapi társ 13” – pályázat informatikai eszközbeszerzésre

A korábbi évekhez hasonlóan az Országos Informatikai Programiroda idén is pályázatot hirdet. A pályázat célja:Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek, és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógéppark- juk bővítésére ASP, E-recept, E-napló kompatibilis asztali számítógépeket tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomagokáltal, illetve segíteni a meglévő elavult számítógépek és operációs rendszerek korszerűre váltását akár. Intel Core i7-es, SSD meghajtót (gyorsabb indítást és működést biztosító eszközt) is tartalmazó számítógépekre, akár 3 év teljes körű garanciával.
Kiegészíthető a pályázat továbbá NOTEBOOK-okkal, monitorokkal, a pályázatban igényelt számítógépek darabszámától függetlenül.

Minden gép hang- és hálózati csatolóval, valamint új egérrel és billentyűzettel, a telepített és beállított szoftverekkel – Windows 10, Antivírus, Irodai programok –, háztól házig garancia és assistance szolgáltatással kerül kiszállításra.

Az elbírálás szempontjai: Az elbírálásnál – egy pontrendszer alapján – elsősorban azt veszik figyelembe, hogy mennyi embernek válik hasznára a géppark, így előnyt jelent, ha olyan feladatot végeznek a gépekkel, amely sok ember számára hasznos, kiemelten pl.: a közösségi terekben használva, vagy könyvtárban, teleházban, tanteremben, stb.Előnyt élveznek továbbá a nagyobb fejlesztések, ahol több csomag egyidejű megpályázásával nagyobb horderejű fejlesztést hajtanak végre.

A pontrendszerben legfeljebb 100 pontot lehet elérni, a fő szempontok: minél több ember számára váljon hasznossá a fejlesztés (max. 60 pont), felhasználási célterület (max. 20 pont), rászorultság (max. 10 pont), közhasznúsági szint (max. 10 pont), továbbá pluszpontokat érhet a szöveges pályázati anyag formai és tartalmi értékelése (max. 10 pont). A bírálat során a NON-PROFIT szervezetek pályázatai előnyt élveznek a profitorientáltakéval szemben.

Benyújtási határidő: A pályázatok beadása 2020. október 05-től 2020. november 08-ig folyamatos.
A pályázat két (‘A’ és ‘B’) szakaszra osztott. Az ‘A’ szakaszban a 2020. október 05. és 2020. október 21. szerda 24:00 óra között az elektronikus rendszerbe hiánytalanul bekerült pályázatok vesznek részt. A második, ‘B’ szakasz bírálatán a 2020. október 22.(csütörtök) 00 óra és 2020. november 08. (vasárnap) 24 óra között az elektronikus pályázati rendszerbe hiánytalanul feltöltött pályázatok vehetnek részt, továbbá az ‘A’ szakasz alatt benyújtott, de ott eredménytelenül szerepelt pályázatok ismételten részt vesznek a ‘B’ szakasz bírálatán is.

Beküldési cím: Az aláírt adatlap (ITT ELÉRHETŐ) az Országos Informatikai Programiroda, 1027 Budapest, Bem József utca 6.fszt. címre küldendő.

A pályázat részletes kiírása INNEN LETÖLTHETŐ.

Szükség esetén további információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: palyazat@oip.hu
Telefon: 1/ 633-3828
Mobil: 70/310-2981

Hozzászólások lezárva.