NEA pályázatok 2021 – információk és változások

A NEA 2021-es pályázati lehetőségei október 12-től nyílnak meg, és ettől kezdve egy hónap áll majd a civil szervezetek rendelkezésére a támogatási igények benyújtására.

A Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2021. évi pályázatairól az elmúlt napokban, hetekben országszerte több tájékoztató fórumot tartottak. Ezeken elhangzott, hogy idén 7,7 milliárd forintot, jövőre pedig 9,3 milliárd forintot juttat a kormányzat a civil szférának a NEA pályázati rendszerén keresztül. A pályázati ablakok október közepén nyílnak meg, a beérkező igényekről év végéig dönt az öt szakmai kollégium és a felettük működő tanács.

A minél több sikeres pályázat érdekében a NIR (Nemzetpolitikai Informatikai rendszer) működését bemutató tájékoztató fórumok is lesznek, online formában, erre ITT lehet jelentkezni.
Fontos változás, hogy a pályázók már csak ezen az új felületen nyújthatják be pályázataikat.

Ugyancsak lényeges változás, hogy a tavaly is népszerű egyszerűsített pályázatok beadására idén is lesz lehetőség, mégpedig november 12-től. Az egy pályázó számára elérhető keretösszeg a tavalyi 200 ezer forintról ezúttal 300 ezer forintra nő.

-Forrás: nonprofit.hu; zaol.hu-

Hozzászólások lezárva.