NIOK CivilTech-Microsoft “Digitális Civil” pályázat

Az elmúlt hetekben, hónapokban a legtöbb civil szervezet számára is halaszthatatlanná vált a digitális átállás – a távoli és felhő alapú munka. Ezért a NIOK Alapítvány és a Microsoft Magyarország a példátlan helyzetre való tekintettel egyedülálló lehetőséget hirdet civil szervezetek számára.

A pályázatra olyan szervezetek jelentkezését várják, akik már döntöttek az Office 365 bevezetéséről, vagy már megtették a szükséges lépéseket, de támogatásra van szükségük a továbbiakhoz.

A jelentkezők közül kiválasztott 15 nyertes szervezetnek Microsoft szakértők nyújtanak díjmentes tanácsadást, segítséget az Office 365 rendszer bevezetésében és szervezetre szabásában, illetve a szervezetek június végén egy kapcsolódó 2 részes webinar tréningen is részt vehetnek.

Figyelem! A beérkező pályázatok elbírálása a jelentkezési időszak alatt folyamatos lesz, ezért érdemes mihamarabb pályázni!

Jelentkezés a következő linken:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=ONWxDQ7xdEKn2v1XXvfHBCrYfOqhK21PhlvS505Enx9UMTBDTllKUTA5WE1CQjFUVzhYS0xPRE9KNS4u

Jelentkezési határidő: június 3. szerda 17:00

-nonprofit.hu-

Hozzászólások lezárva.