Akadálymentesítés az előadó-művészet területein II. – meghívó konferenciára

A Pesti Magyar Színház (1077 Budapest, Hevesi Sándor tér 4.) rendez konferenciát e témában 2019. október 14-én (hétfőn) 9-16.30 óra között.

A konferencia célja egy olyan széles körű szakmai fórum megteremtése, amelyen a téma szakemberei, érdekeltjei a tapasztalatcsere mellett megvitathatják a fogyatékkal élők hozzáférési lehetőségeit a színházi és egyéb előadó-művészeti produkciókhoz, a speciális igénnyel jelentkezők problémáinak megoldásait, az akadálymentesítési kötelezettségek aktualitásait, az audionarrációs és a jelnyelvi tolmácsolás fejlesztési lehetőségeit ezen a területen. A konferencia meghívottjai, előadói érdekvédelmi szervezetek képviselői, audionarrátorok, jelnyelvi tolmácsok, szakmai vezetők, intézményvezetők és egyetemi hallgatók.

A konferencia tájékoztatója, amelyből informálódhat a részletes programról és egyéb, a helyszínt érintő hasznos tudnivalókról, ITT érhető el.

A szervezők tisztelettel kérik, hogy az érdeklődők az esemény további zökkenőmentes szervezése érdekében 2019. szeptember 20-án 10 óráig küldjék el e-mailen az amkonf.pmsz@gmail.com címre a kinyomtatott, kitöltött és aláírt regisztrációs adatlapot, amelynek formanyomtatványát INNEN KI LEHET NYOMTATNI vagy regisztrálni lehet online ezen a linken a konferenciára:

http://pestimagyarszinhaz.hu/amkonf-2019-regisztracio/

Tisztelettel kérjük, hogy amennyiben intézményében, szakmai ismeretségi körében ismer olyan szakembert, aki szívesen részt venne konferenciánkon, továbbítsa számára is ezt a hírt!

Minden további, a rendezvénnyel kapcsolatos kérdésére készséggel állunk rendelkezésére, szeretettel várjuk konferenciánkra!

Köszönettel és üdvözlettel:

a Szervezők
Tóth Cecília – tel.: +36 70 903 8955,
Huszár Orsolya – tel.: +36 30 572 0615
e-mail: amkonf.pmsz@gmail.com

Hozzászólások lezárva.