Mastercard Pro Bono Program 2019

A Mastercard magyarországi kereskedelmi képviselete az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével 2019-ban is meghirdeti civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára a szakértelmen alapuló pro bono felhívást.

A Mastercard elsősorban olyan projekteket kíván támogatni, melyek összhangban állnak a cég számára fontos környezetvédelem, esélyegyenlőség és gyermekvédelem értékekkel, de várja az innovatív, komoly társadalmi hatást generáló projekt ötleteket más területekről is.

A Mastercard pro bono támogatás fő elemei

Prezentáció: Az előzetesen kiválasztott 3 – 4 szervezet rövid bemutatót tart a Mastercard munkatársai számára a megoldandó szervezeti kihívásról, mely egyúttal a szervezet rövid bemutatásra is lehetőséget ad.
Diagnózis felmérés: ezen a megoldandó probléma feltérképezése történik meg, illetve pontosításra kerül a beavatkozás várható fókusza.
Pro bono maraton: a fő program elem, mely egy egész napos csapatmunka a kiválasztott szervezet illetve a Mastercard munkatársainak részvételével (reggeltől, késő délutánig tartó intervallum).
Utánkövető konzultációs alkalmak melyek a maraton utáni időszakban valósulnak meg, ha ezt a projekt indokolttá teszi és mindkét fél igényli.

A szerveztek az alábbi területeken vehetik igénybe a szakmai támogatást:

Üzleti tervezés és tanácsadás: projektek vagy folyamatok megtervezése, a szervezet folyamatainak átvilágítása és segítése a sikeres projekt megvalósítás érdekében. Szolgáltatások vagy termékek megfelelő előállításának tervezésének támogatása.

Kommunikáció és marketing stratégia kialakítása: a projektek vagy termékek különböző kommunikációs stratégiának, csatornáinak, üzeneteinek és felületeinek megtervezése és szolgáltatást igénybevevők elérésének optimalizálása, a projekt ismertségének maximalizálása.

Értékesítési ismeretek, szolgáltatástervezés: hogyan lehet a potenciális ügyfelekhez eljutni és értékesíteni a szolgáltatásokat, melyek az eredményes szolgáltatások ismérvei, mit lehetnek a szervezetek az eredményes szolgáltatások megvalósításáért és az ügyfelek maximális elégedettségének elérése érdekében.

Részvételi feltételek és kiválasztási folyamat

A pályázat nyitott minden Magyarországon bejegyzett, non-profit szervezet és társadalmi vállalkozás számára.

Az online jelentkezési lapot 2019. július 1. hétfő 18.00 óráig lehet beadni, mely elérhető a https://bit.ly/2EPFYUj cím alatt.

A pályázatokat az Mastercard és az ÖKA közösen bírálja el. Az idei program keretében várhatóan 2 – 3 szervezet kerül kiválasztásra. A kiválasztott szervezet(ek) tájékoztató anyagot kapnak, illetve képviselőjüknek nyilatkozatban kell garantálni a részvétel feltételeinek elfogadását.

További infók, egyéb tudnivalók itt olvashatók.

Információ, pályázati kapcsolattartó:

Önkéntes Központ Alapítvány
F. Tóth András
E-mail: ftoth.andras@onkentes.hu

Hozzászólások lezárva.