Munkalehetőségek megváltozott munkaképességűeknek

A FŐNIX MMK Nonprofit és Közhasznú Kft., cégként több, mint 20 éves múlttal rendelkezik, a rehabilitációs foglalkoztatás terén pedig több mint 5 éve van jelen.
A létszám folyamatosan bővül, jelenleg 424 fő. A foglalkoztatást, illetve a megváltozott munkaképességű munkavállalók fejlesztését egy rehabilitációs csapat is segíti, mentorok és tanácsadó részvételével, segítő szolgáltatások biztosításával. Mint például rehabilitációs tanácsadás, munkatanácsadás, életvezetési tanácsadás, szükség szerint szociális ügyintézés.

Főbb tevékenységeink:

Papíripari munkák: nyomdai előkészítés, gyártás, összeállítás, csomagolás továbbá
logisztikai feladatok, költöztetési tevékenység, számítógépes adatrögzítés, iratkezelés

Telephelyeink:

3300 Eger, Sas u 94

3073 Tar, Zrínyi M u 19.

3346 Bélapátfalva, Petőfi u 25

3188 Ludányhalászi, Rákóczi u 71-73.

1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.

Munkavállalókat elsősorban az egri, tari és bélapátfalvai üzemeinkbe, illetve a közeljövőben (2 hónapon belül) nyíló sajószentpéteri üzemeinkbe várjuk.

Jelentkezni lehet telefonon Szabóné Koczka Ilona munkaügyi vezetőnél a 06-20-226-2527-es telefonszámon vagy a titkarsag.eger@fonixmmk.hu email címen.

Fontos, hogy a jelentkező rendelkezzen a megváltozott munkaképességet igazoló érvényes dokumentumok valamelyikével, melyek az alábbiak lehetnek:

ÉRVÉNYES* Komplex minősítés //A következő szövegezés olvasható a dokumentum elő oldalán, adott megyei kormányhivatal neve alatt//: („Komplex minősítést végző I fokú szakértői bizottság összefoglaló vélemény megváltozott munkaképesség minősítéséről, illetve a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainak megállapításához”)

*Megjegyzés: Az érvényesség azt jelenti, hogy a komplex minősítésről kiállított összefoglaló vélemény dátuma a dokumentumvizsgálat idején nem lehet régebbi 30 hónapnál

Ellátást megállapító Határozat („Megyei Kormányhivatal Járási Hivatala által kiadott Határozat”), mely vagy a rokkantsági, vagy a rehabilitációs ellátás megállapításáról szól, és a komplex minősítés kiadásának idejével közel azonos időben került megállapításra.

Adott évre szóló folyósítási, úgynevezett NYUFI igazolás (Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiadott, ellátás folyósításáról szóló igazolás, “zöld papír”)

Lehet még súlyosan fogyatékos minősítést tartalmazó, úgynevezett FOT-os igazolás is, amelyet a fogyatékossági támogatásban részesülők kaptak.

Fontos, hogy az a személy, aki elérte az öregkori nyugdíjkorhatárt, sajnos már nem vehető fel ebbe a típusú rehabilitációs foglalkoztatásba.

Hozzászólások lezárva.