Diákönkénteseink jutalomban részesültek – beszámoló

2019. június 13-án Esztergomban jártunk. Nagy örömünkre szolgált, hogy ott lehettünk az Esztergomi Montágh Imre EGYMI, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola diákönkénteseinek éves jutalmazási ünnepségén.

Büszkeség töltött el bennünket, hogy olyan fiatalok csatlakoznak a programhoz, akik szívvel-lélekkel segítenek ott, ahol arra szükség van. Ez a nap róluk szólt, az értékes tevékenységeik bemutatásáról.

Gratulálunk, veletek örülünk, az iskolának pedig köszönjük szépen az együttműködési lehetőséget, a koordinátornak, Pápai Hajnalkának a motiváló, lelkesítő erőt és a gyermekközpontú szemléletet.
Balatonmáriafürdőn júliusban pedig a program tapasztalatösszegző alkalmán megoszthatják egymás között a diákok azokat az élményeket, melyeket egész évben gyűjtöttek az önkéntesség területén. Nagyon várjuk az újra találkozást!

A kedves hangulatú alkalomról sok képet készítettünk, íme a legjobbak:

A programról “Az ÉTA Országos Szövetség Diák Önkéntes Közösségi Szolgálat programja az Esztergomi Montágh Imre EGYMI Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskolában a 2018-2019 tanévben” címmel egy érdekes és alapos prezentáció is készült, amely itt megtekinthető.

Hozzászólások lezárva.