Családok és szolgáltatók szerepe a fogyatékos emberek jogainak érvényesítésében

Az idén 25 éves KézenFogva Alapítvány a Flamand Kormány magyarországi delegációjával közösen konferenciát szervez érintett családok és szakemberek, szolgáltatók, szervezetek számára, CSALÁDOK ÉS SZOLGÁLTATÓK SZEREPE A FOGYATÉKOS EMBEREK JOGAINAK ÉRVÉNYESÍTÉSÉBEN címmel.

A konferencián áttekintik a fogyatékos gyermeket nevelő családok által elérhető családtámogatási szolgáltatásokat Belgiumban és Magyarországon. A meghívott flamand szakemberek révén képet kapunk e családok helyzetéről Belgiumban, megismerhetjük az MPC-Sint Franciscus szervezet családi kapacitások megőrzése érdekében működtetett innovatív szolgáltatásait.
A KézenFogva Alapítvány stratégiai tervének és családterápiás szolgáltatásának bemutatásával e területet érintő hosszútávú terveket, célokat és az alapítvány családokkal folytatott munkáját ismerhetik meg az érdeklődők.

A helyszín befogadóképessége 80 fő, a jelentkezéseket időbeli sorrendben fogadják el a szervezők.

Esemény időpontja: 2018. november 16.
Jelentkezési határidő: 2018. november 10.
Helyszín: 1092 Budapest, Ráday u. 58., 4. emelet

A konferencia részletes programja letölthető itt: http://kezenfogva.hu/files/kezenfogva/csatolt/konferencia_program_csaladok_es_szolgaltatok_szerepe_2018_11_16.pdf

Jelentkezni az online jelentkezési lap (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4IZT2lcu6AHwGovHfiI4NolUbF2Wcr5X5fbTfCQK3qmuEEg/viewform ) kitöltésével, 2018. november 10-ig lehet.

További információ és kérés esetén kérjük, keresse Pető Zsuzsát a peto.zsuzsa@kezenfogva.hu e-mail címen.

Hozzászólások lezárva.