A “Közösség épít” – támogatás, forrásteremtés, adományszerzés

A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. elindítja a NIOK Alapítvánnyal közösen a A Közösség Épít programot. Ebbe a programba olyan civil szervezeteket keresnek, amelyek készek az adománygyűjtés kihívásai elé állni, szeretnének sikereket elérni a közösségi finanszírozásban, és örömmel kitanulnák a hatékony online kommunikáció fortélyait, a kampánystratégia-készítés gyakorlatát, és a saját brandjüket is megerősítenék. A program végén az adjukössze.hu oldalon minden szervezet elindít egy kampányt.

A program részletei:

– 1 alkalom műhelymunka szükség szerinti területre koncentrálva
– szervezetenként egy adománygyűjtő kezdeményezés elindítása
– 5 óra mentorálás, folyamatos rendelkezésre állás munkaidőben emailon és telefonon
– Google AdWords hirdetés, egy Facebook poszt biztosítása
– kiemelt megjelenési lehetőség
– értékelése a programnak, majd a kampánynak
– a részt vevő szervezeteknek lehetőség a Duplázó Napon való részvételre, melynek keretében a MagNet Közösségi Bank összesen 1 millió Ft végső összeghatárig megduplázza a beérkező adományok összegét.

A jelentkezés módja:

2 db projektleírás rövid kivonatát /absztraktját/ kell elküldeni (max. 1500 karakter) az adjukossze@niok.hu címre 2017. július 31-ig, és ki kell tölteni ezt a rövid szervezeti kérdőívet.

A kiíró két körben választja ki a nyertes szervezeteket. Az első fordulóból továbbjutott szervezetekkel személyes találkozó során ismerkednek meg. A második fordulóba jutott szervezetekből pedig 10 résztvevőt választ ki a MagNet, amelyek a Közösség Épít képzésben a Bank támogatása által részt vehetnek.

További hasznos információk és tudnivalók a pályázatról ide kattintva olvashatók.

Hozzászólások lezárva.