Közösségi Adományozási Program / KAP2024 – Hatással a világra

A MagNet Bank Közösségi Adományozási Programjában (KAP) adománygyűjtési lehetőséget biztosítanak társadalmi szervezetek számára.

A sikeres pályázás lehetőséget biztosít a szervezeteknek arra, hogy felkerüljenek az ún. KAP listára, majd a MagNet Bank ügyfelei a bank által felajánlott nyereségrészükkel támogatni tudnak egy kiválasztott szervezetet a listáról. Mindezen felül a listára került szervezetek részt vehetnek adománygyűjtéssel és kampányolással kapcsolatos képzésen, workshopon, és további, a MagNet Bank által szervezett közösségépítő eseményeken. Mivel nem egy fix pályázati támogatási összeget biztosít a MagNet Bank, hanem adománygyűjtési lehetőséget, így az összegyűjtött támogatás nagysága változó lehet, azaz lehetséges a maximális összeg begyűjtése, de nem garantált.

Az elektronikus pályázati felület 2024. április 16.-tól elérhető,
a pályázatok 2024. május 16., 16.00 óráig adhatók be.

Kik pályázhatnak?

Azok a KÖZHASZNÚ jogállású társadalmi szervezetek indulhatnak a pályázaton, azaz a jelen Pályázati felhívás keretében azok az
– egyesületek (a párt, a szakszervezet és a kölcsönös biztosító egyesület kivételével);
– alapítványok (a közalapítvány és a pártalapítvány kivételével); valamint
– nonprofit jellegű gazdasági társaságok,
– szociális szövetkezetek
(együttesen: Társadalmi Szervezetek),
amelyek 2024. május 16., 16.00 óráig kifejezésre juttatták szándékukat, hogy szeretnének bekerülni a programba, és eleget tettek az alábbiakban részletezett adatszolgáltatási feltételeknek.
A pályázási feltételeket az együttműködésekben a főpályázó esetében vizsgáljuk, azaz annak a szervezetnek kell igazolnia a feltételek teljesülését, mellyel az együttműködő min. 3 szervezet közül a támogatási szerződést fogja megkötni a Bank.

Egy szervezet maximum két együttműködési pályázatban szerepelhet. Lehet egyik együttműködésben főpályázó és egy másikban partner VAGY két együttműködési projektben partner.

A pályázatban be kell mutatni a főpályázón túl, a min. két partnert is röviden.
Mennyi pénzt gyűjthet egy pályázó: Legfeljebb 10 millió forintot (változhat!)

A programban történő részvétel első lépése egy online pályázati jelentkezési lap beadása, amely ITT ELÉRHETŐ >>>>

(Forrás: -nonprofit.hu-)

Hozzászólások lezárva.