GREEN MARKET Karácsonyi Vásár a Fogyatékkal Élő Emberek Világnapja alkalmából

A Nem Adom Fel Alapítvány 2023-ban is elkötelezetten küzdött a fogyatékossággal élő emberekben rejlő tehetségek kibontakoztatásáért és társadalmi integrációjukért. A Fogyatékos Emberek Világnapján szeretné bemutatni ennek nagyszerű példáját, a GREEN MARKET Karácsonyi Vásársorozatot, amelyet a Hello Piaccal közös szervezésben valósít meg az alapítvány.

Az esemény sokkal gazdagabb és színesebb rendezvény egy megszokott karácsonyi vásárnál, egy olyan ünnep, melyben az értékteremtés, a fenntarthatóság, a társadalmi elfogadás, az igényes kultúra, a minőségi termékek és a közösségi élmény egyaránt kiemelt szerepet kapnak.

A vásár egész napos programjaival és kiváló művészek fellépéseivel, workshopokkal december 3-án arra ösztönöz mindenkit, hogy értékteremtő gondolkodással, hittel, akarattal, elszántsággal és közösségi szemléletmóddal sokkal többre vagyunk képesek, mint azt alapvetően gondolnánk.

A rendezvényen nem csupán a fogyatékossággal élő művészek kreativitása kerül bemutatásra, hanem olyan kiváló előadók is színpadra lépnek, mint pl.: Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, akik a magyar és a nemzetközi zenei színtér elismert alakjai. A duó zenei palettája a jazztől kezdve egészen a különleges líraiságig terjed, és a világ számos pontján méltán népszerű.

A nap során számos kiegészítő program is várja az érdeklődőket, beleértve egy kerekesszékes Mikulás meglepetését a kicsiknek. Sőrés Lia Down szindrómával élő festőművésznő kiállítása is megtekinthető lesz aznap. Alkotásainak egyedisége abban rejlik, hogy kizárólag saját elképzelései és látomásai alapján fest. Számos alkalommal vett már részt az alapítvány jótékonysági akcióiban.

Valamint fellép a NEMADOMFEL Együttes, akik idén ünnepelték fennállásuk 25. évfordulóját, és tagjai egytől
– egyig fogyatékossággal élnek. Ők az élő példája annak, hogy a tehetség és az elszántság minden akadályt legyőz. Őket Nagy Kriszta, Vaskó Marcsi a két látássérült énekesnő koncertje követi.

Az esemény zárásaként a Never Give Up Gospel Kórus lép színpadra, akik idén ünneplik 10 éves jubileumukat. A fogyatékossággal élő kórustagok olyan neves előadók dalait interpretálják, mint Lady Gaga, Király Viktor, Leonard Cohen vagy a Pál utcai fiúk.

December 3-án, és ünnepeld a fenntarthatóság és az összetartozás ünnepét karácsonyra hangolódva a Fogyatékkal Élő Emberek Világnapján a Klauzál téri Vásárcsarnokban!

(Forrás: -Nemadomfel Alapítvány sajtóközlemény-)

Hozzászólások lezárva.