Új felhívások a Városi Civil Alap keretében

A Városi Civil Alap keretében a „civil közösségek tevékenységének támogatása” címmel 2021 márciusában megjelent pályázati felhívás forrást biztosított az 5000 fő feletti lélekszámú településeken székhellyel rendelkező egyesületek és alapítványok számára. A pályázat sikere alapján és figyelembe véve a civil szervezetek igényeit, a Kormány a támogatási programot 2024-ben ismételten elindítja.

A Városi Civil Alap célja, hogy az 5000 fő feletti településeken székhellyel rendelkező civil szervezetek részére is elérhetővé tegye azon célok támogatását, amelyek a Falusi Civil Alap terhére támogatásban részesülhetnek.

A támogatás lebonyolításával összefüggő feladatokat a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (a továbbiakban: BGA Zrt.) látja el.

A pályázatokat a Nemzetpolitikai Informatikai Rendszeren keresztül (NIR-ben) lehet benyújtani.

A pályázatok benyújtására az alábbi időszakban van lehetőség:

2023. szeptember 1. 10 óra 00 perc – 2023. október 2. 12 óra 00 perc

Egy pályázó kizárólag egy pályázatot nyújthat be a jelen pályázati kiírás keretében és kizárólag egy pályázati kategóriára igényelhet támogatást.

A BGA Zrt. a kiírás vonatkozásában elektronikus és telefonos ügyfélszolgálatot tart fenn, mely elérhető a +36-1-795 9601 telefonszámon hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt 9-től 12 óráig,
kedden és csütörtökön 13-tól 16 óráig.
Várjuk kérdését a vca@bgazrt.hu e-mail címre.

KAPCSOLÓDÓ LEGFONTOSABB DOKUMENTUMOK:

Városi Civil Alap pályázati kiírás VCA-KP-1-2024 (pdf)
Városi Civil Alap pályázati útmutató VCA-KP-1-2024 (pdf)

TOVÁBBI DOKUMENTUMOK ÉS INFORMÁCIÓK A KIÍRÓ HONLAPJÁN ÉRHETŐK EL >>>

(Forrás: -bgazrt.hu-)

Hozzászólások lezárva.