Pályázati felhívás „Az Év Fővárosi Civil Szervezete” elismerő címre

A Fővárosi Önkormányzat ismét pályázatot hirdet „Az Év Fővárosi Civil Szervezete” elismerő címre. A cím elnyerésével 1 millió forint pénzjutalom és a Városháza szimbolikus kulcsa jár, emellett a nyertes szervezet egy éven keresztül (2024. február 1. és 2025. február 1. között) használhatja saját kommunikációjában „Az Év Fővárosi Civil Szervezete” megnevezést.

Hogyan lehet pályázni?

Pályázatot 2023. szeptember 17-ig lehet leadni a következő hivatkozáson elérhető pályázati űrlap kitöltésével: https://bit.ly/fovarosicivildij2024, és a pályázati felhívás kötelező mellékleteinek (1. és 2. sz. melléklet, valamint a szervezet tevékenységét bemutató max. 5 db fotó) kitöltött és aláírt példányainak megküldésével a civiliroda@budapest.hu e-mail címre.

Személyesen is lehet pályázatot leadni, ebben az esetben az online elérhető űrlap kitöltése helyett a pályázati felhívás kötelező mellékletein felül a 3. sz. mellékletét is ki kell tölteni és a Főpolgármesteri Hivatal Központi Ügyfélszolgálatán​ leadni.

Minden leadott anyagot hiteles aláírással kell ellátni, kivéve a szervezet munkáját bemutató fotókat.

Ki pályázhat?

A címre bármely civil szervezet pályázhat, amelynek székhelye és tényleges működési területe Budapesten van, amely legalább egy éve végez tevékenységet, amely a Civil törvény értelmében civil szervezetnek minősül (civil társaságok, egyesületek és alapítványok), és amely az elmúlt 5 évben nem nyerte el a címet.

Pályázati felhívás és mellékletek:

Pályázati felhívás
1. és 2. sz. melléklet (kötelező mellékletek)
3. sz. melléklet (a pályázat személyes leadása esetén kötelező)
Adatkezelési tájékoztató

(Forrás: -budapest.hu-)

Hozzászólások lezárva.