„Az én közösségi szolgálatom, avagy 25 éves az ÉTA Országos Szövetség” Alkotó pályázat díjátadója

Az ÉTA Országos Szövetség ebben az évben is meghirdette Diák –önkéntes és Közösségi Szolgálatában résztvevő tanulóinak „Az én közösségi szolgálatom, avagy 25 éves az ÉTA Országos Szövetség” címmel zártkörű alkotói pályázatát. Az ünnepségünk vendégei között üdvözölhettük a XV. kerület alpolgármestereit Tóth Imre urat és Tóth Veronika alpolgármester asszonyt.

A XV. kerületi TV is képviseltette magát. A program Papp Ágnes az ÉTA Országos Szövetség elnöke ünnepélyes megnyitójával kezdődött.
Az ünnepélyes díjátadón Vonka Viktor esztergomi zenész-előadóművész különleges előadással örvendeztette meg a jelenlévőket. A műsorban fellépett Nagy Krisztina a Nem Adom Fel Alapítványt képviselve. A zsűri a díjátadón értékelte a pályamunkákat.

A pályázatra 13 alkotótól 16 alkotás érkezett.

Irodalom/Esszé kategóriában 4, fotó/videokategóriában 3, Rajz/képzőművészet kategóriában 9 pályamű került a zsűri elé.
Tartalmas, kreatív alkotásokban gyönyörködhettünk.

A zsűri egyhangú véleménye alapján irodalom/esszé kategória I. helyezettje Tóth Zsófia a mezőkovácsházi Hunyadi János Közoktatási Intézmény diákja a közösségi munkáról írt esszét, II. helyezett Bódi Dominika a budapesti Balassi Bálint Gimnázium diákja verssel pályázott, III. helyezett Toldi Alexandra a mezőkovácsházi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium diákja lett, aki egy gondolatot osztott meg az ÉTÁS közösségi szolgálatról.

Fotó/video kategória I. helyezett Czille Szemirámisz Roberta a mezőkovácsházi Hunyadi János Közoktatási Intézmény idén végzett diákja, II. helyezett Wittmann Mátyás a budapesti XV. kerületi László Gyula Gimnázium diákja-mindkét diák videós összeállítást készített. A kategória alkotásai elérhetők a Youtube-on valamint itt.

III.helyezett Gyöngyi Kitti Krisztina az esztergomi Montágh Imre EGYMI diákja a közösségi szolgálat pillanatképeit mutatta be egy ppt munkával.

Rajz / képzőművészet kategóriában I. helyezést Ángyán Gábor az esztergomi Montágh Imre EGYMI diákja ”Az én közösségi szolgálatom képekben”, II. helyezést Gyöngyi Kitti Krisztina az esztergomi Montágh Imre EGYMI diákja „Az ÉTA születésnapja a szeretet napja” című rajzával, míg III. helyezést Bódi Dominika a budapesti Balassi Bálint Gimnázium diákja grafikai munkájával érte el.

A Zsűri különdíjjal jutalmazta Sebesi Juliannát – Julcsit, aki a Vendégkönyvbe írt gondolataival fejezte ki a közösségi szolgálat nyári táborában megélt élményeit.

Köszönjük a támogatást – GRANTE Étterem és Pizzéria Esztergom, Pollushoff Panzió és Étterem Csolnok, a Szakszervezetek Országos Diákművelődési Szövetsége Egyesület, és a különdíjat felajánló Hotel Bellevue Esztergom – a díjakat felajánló szponzoroknak!

Hozzászólások lezárva.