Pályázati felhívás nonprofit szervezetek számára szakértelmen alapuló pro bono támogatás igénybevételére

Az E.ON Hungária Csoport (E.ON) az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével idén is pályázatot hirdet magyarországi nonprofit szervezetek számára szakértelmen alapuló pro bono támogatás felhasználására.

A pro bono tevékenység alatt a vállalatok alkalmazottainak szakértelmén alapuló önkéntes támogatását értjük. A pro bono projekt olyan tudásokat biztosít a szervezetek számára, melyek sok esetben hiányosak a szervezet működésében, és nagyban segíthetik annak sikeres fejlődését.

Az E.ON Hungária Csoport felelősségvállalás rendszere keretében – e pro bono projekt által – hetedik alkalommal ajánlja fel civil szervezetek számára munkavállalói magas szintű szaktudását. A vállalat nonprofit szervezeteket szeretne e szakértelem felajánlással segíteni, azok hatékonyságának javítása érdekében, a meghatározott tudásterületeken. A kiválasztott civil szervezeteket vagy egy-egy fejlesztésre szoruló projektjét támogatja az energetikai nagyvállalat munkatársai önkéntes tevékenysége révén.

Olyan nonprofit szervezetek jelentkezését várják, amelyek

– megfelelő kapacitással és motivációval rendelkeznek a szervezet vagy egy-egy programjának működési területének átfogó fejlesztése tekintetében.

– kellően átgondolt, előkészített, reális, a szervezet vezetősége által is támogatott fejlesztési ötletet kívánnak benyújtani, a meghatározott tudásterületek felhasználása révén.

Előnyt élveznek azok a pályázók, akik nem a szervezet adományszervezéssel kapcsolatos feladatait szeretnék a program keretében fejleszteni, hanem az alábbi fejlesztési területek és nevesített tudások (pl. új szolgáltatások megtervezése, a meglevők hatékonyságának a javítása) felhasználásával kívánnak komplex fejlesztést megvalósítani. Kérjük, hogy ne tekintsenek erre a programra forrásteremtési lehetőségként.

Az online jelentkezési lapot 2022. augusztus 22. hétfő 18.00 óráig lehet beadni a https://forms.office.com/r/XSmAmE0aei link alatt.

(Forrás: -nonprofit.hu-)

Hozzászólások lezárva.