GetResponse – profi online marketing szoftver civileknek is

E szoftver segítségével célzott előfizetői listákat lehet létrehozni, vagy akár hírleveleket, videó e-maileket és follow-up (utánkövetéses) kampányokat kezelni. A GetResponse-t már több mint 350 000 cég és civil szervezet használja közel 200 országban, 2022-től pedig a platform elérhetővé válik a CivilTech programban részt vevő civil szervezetek számára is.

A GetResponse platform spam mentes megoldást kínál, több mint 99{729cabe77cfad22e328e3f52dde1cef5a1d84c61b4eb2c69baf36222cdbb8fc4}-os kézbesítési aránnyal. Ez azt jelenti, hogy a GetResponse által küldött e-mailek sehol sem állnak meg útközben, és eljutnak a címzettek postaládájába.

A GetResponse platformot olyan funkciók jellemzik, mint:

– hírlevél-küldés automatizálása,
– érkeztetési oldalak (landing page) készítése,
– testreszabható grafika,
– reszponzív design: Az üzenetsablonok automatikusan alkalmazkodnak a címzett képernyőfelbontásához,
– formanyomtatványok és felmérések, amelyek lehetővé teszik, hogy az Ön kapcsolatai felkerüljenek a megfelelő feliratkozói listákra.
– webináriumok,
– CRM eszköz,
– tökéletes időzítés eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az üzenetet akkor juttassa el a címzetthez, amikor az a legaktívabb.

Összefoglalva, a GetResponse platform használata a következő előnyökkel jár a szervezetek számára:

 • Hatékony hírleveleket készíthet több mint 500 hírlevélsablonból.
 • Automatizálás. A hírlevél-automatizálási ciklusok létrehozása különösen hasznos a rendszeres, ismétlődő levelezési kampányok esetében, amelyek küldése előre ütemezhető.
  Hozzáférés 5000 képhez a Shutterstockból. A vonzó grafikával ellátott tartalom sokkal több embert tud rávenni arra, hogy elolvassák a küldött kampányt.
 • Érkeztetési oldalak (landing page) pl. egyes projekteknek szentelt weboldalak, több mint 500 sablonból. Segítenek abban, hogy a címzettek figyelmét egy fontos témára összpontosítsuk, és lehetővé teszik a felhasználói tevékenység könnyebb nyomon követését.
 • A címzettek listájának szegmentálási lehetősége. Ez lehetővé teszi, hogy személyre szabott üzeneteket küldjön a címzettek egy kiválasztott csoportjának anélkül, hogy új listát kellene létrehoznia.
 • Felmérések és űrlapok. Emellett felméréseket és űrlapokat is létrehozhat, és az ezeket kitöltő személyek automatikusan bekerülnek a címzettek kijelölt listájába.
 • RODO-mezők. Lehetővé teszi, hogy az adatbázisba való regisztrációkor megadjon minden szükséges hozzájárulást.
 • Integráció a legnépszerűbb közösségi hálózatokkal
  Videó és multimédia fájlok hozzáadása az üzenetekhez
 • A funkciók teljes listája a GetResponse weboldalán található meg.

A CivilTech programban a GetResponse támogatására jogosult szervezetek a GetResponse által jelenleg kínált 4 csomagból 3 közül választhatnak: Basic, Plus és Professional.

50{729cabe77cfad22e328e3f52dde1cef5a1d84c61b4eb2c69baf36222cdbb8fc4} a Basic, Plus és Professional csomagok mindegyikére, 100 000 rekordig terjedő kapcsolati adatbázisok esetén. FONTOS: Ahhoz, hogy megkapja ezt az 50{729cabe77cfad22e328e3f52dde1cef5a1d84c61b4eb2c69baf36222cdbb8fc4}-os kedvezményt, a GetResponse-ra kell hivatkoznia, vagy a GetResponse logóját meg kell jelenítenie a szervezet weboldalán.

Hol, hogyan és mely szervezetek vehetik igénybe ezt az ajánlatot?

Nézze meg a termék leírásánál, hogy az Ön szervezete jogosult-e a GetResponse ajánlat kihasználására, majd igényelje a kedvezményt az alábbi linken: Kérem a GetResponse -t!

Ha nem tudja, belevágjon-e, ingyenesen is kipróbálhatja (ajánlott másik email címmel, hogy aztán a végleges, szervezeti email címmel igényelni tudja a kedvezményt): https://www.getresponse.com/hu/start-free

(Forrás: -nonprofit.hu-)

Hozzászólások lezárva.