Önkéntesség: hatékony befektetés önmagadba – Hogyan lehet jól segíteni?

Szeretnél fejlődni? Szeretnéd jobban megismerni önmagad és kipróbálni magad új helyzetekben? Szívesen segítenél, de nem tudod hol, hogyan kezdd el? Vagy felesleges energiád, szabadidőd van, amit értelmesen, hasznosan szeretnél felhasználni?

Az önkéntesség során ezt mind megtapasztalhatod, felkészítő programunkon pedig megtalálhatod a válaszokat! Gyere el június 14-én az Önkéntes Központ Alapítvány 4 órás alapozó műhelyére, ahol megismerkedhetsz az önkéntességgel és a hatékony, jó segítés alapjaival.

Időpont: 2022. június 14. kedd 15:00-18:45 óra

Helyszín: Budapest CEU Közép-Európai Egyetem V. kerület Nádor u. 15.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Június 10-ig várják a jelentkezéseket az ITT elérhető online űrlap beküldésével. Minden érdeklődőt örömmel várunk, magánszemélyeket és önkéntes fogadó szervezetek képviselőit egyaránt!

A programot minimum 6 fővel indítják, a maximum létszám 14 fő.

A felkészítést Hadrévy Borbála tréner, mentálhigiénés szakember tarja, aki több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az önkéntesek koordinálása terén.

Köszönettel várják a jelentkezéseket,kérdés esetén elérhetőség: Nagy Brigitta, Önkéntes Központ Alapítvány kepzes@onkentes.hu vagy 06-20-3579-700

(Forrás: -onkentes.hu-)

Hozzászólások lezárva.