Megtartottuk jubileumi eseménysorozatunk első, tavaszi “állomását”

Március 30-án megtartottuk Szövetségünk 25. születésnapja alkalmából szervezett jubileumi programsorozatunk első, tavaszi programját az ÉTA Országos Szövetség budapesti központjában.

A nap első felében, egy sajtótájékoztatóval egybekötött könyv- és kiadványbemutató került megrendezésre, melyet két tagszervezeti elnökünk, Dr. Suller Attiláné, a debreceni Fény Felé Alapítvány és Orbán Péter, a gánti Szép Jelen Alapítvány képviseletében prezentált a résztvevők számára.

A nap második részében egy sokakat érdeklő és érintő témával, a nyugdíjkorhatárt elérő, vagy annak közelében lévő fogyatékossággal élő emberek ellátásának, gondozásának, ápolásának lehetőségeit gondoltuk végig közösen, interaktív módon a jelenlévőkkel.
Az elhangzott előadások kivétel nélkül érdekesek, informatívak és gondolatébresztők voltak, külön köszönet érte az előadóknak: Dr. Suller Attilánénak, Szabó Zoltánnénak, Kostyalik Katalinnak, valamint Molnár Istvánnak.

A program résztvevői tagszervezeteink vezetői, munkatársai, a témában érintett családtagok, valamint gyakorlati és elméleti tudással rendelkező szakemberek voltak. A rendezvényünk mindvégig jó hangulatban, aktív, együttműködő hangulatban zajlott.

 

Bízunk benne, hogy további születésnapi rendezvényeinken is ugyanezeket fogjuk tapasztalni.

Minden előadónak és résztvevőnek köszönjük, hogy együtt lehettünk, és jól érezhettük magunkat. Nemsokára folytatjuk, és mindenkit szeretettel várunk további születésnapi rendezvényeinkre az év során, melyekről ebben a menüpontban is tájékoztatást nyújtunk az érdeklődőknek.

Hozzászólások lezárva.