Október 4-ig még lehet jelölni és pályázni az “Önkéntességért Díj”-ra

Az Önkéntes Központ Alapítvány 2009-ben hívta életre az Önkéntességért Díjat. Az idei év az Önkéntesség Magyarországi Éve 2021. (ÖMÉ), mely során országszerte nagyon sok új önkéntes program valósul meg.Tekintettel az Önkéntesség Magyarországi Évére idén az Az Év Közösségi Kezdeményezése díjazottja mellett Az Év Önkéntes programja díjat elnyerő szervezet is pénzjutalomban részesül.

2021-ben az alábbi 4 kategóriában lehet a pályázatokat benyújtani:

● Az Év Önkéntese (magánszemélyeknek)
● Az Év Önkéntes programja (civil szervezeteknek és közintézményeknek)
● Az Év Önkéntes Programja a vállalati szektorban (cégeknek)
● Az Év Közösségi Kezdeményezése (közönségdíj) (Olyan helyi kisebb szervezetek vagy helyi közösségek számára, amelyek saját közvetlen környezetükben végeznek kiemelkedő tevékenységet önkéntesekkel.) Ezt közönségdíj formájában lesz kiadva, melyre online formában a www.onkentessegertdíj.hu oldalon várjuk majd a szavazatokat 2021. október 11. és november 1. között.

Várják tehát az önkéntesség terén 2020. szeptember 1. és 2021. augusztus 31. között kimagasló teljesítményt nyújtó magánszemélyek, közösségek, szervezetek és vállalatok pályázatait.

A jelöléseket és pályázatokat, a kategóriának megfelelő adatlapon 2021. szeptember 06. – 2021. október 04.várjuk a dij@onkentes.hu e-mail címre „Önkéntességért Díj jelölés” jeligére.

További információ:

Önkéntes Központ Alapítvány
e-mail.: onkentes@onkentes.hu
Tel.: 06-20-357-9700

Több infó és a pályázathoz szükséges letölthető adatlapok elérhetőek itt a kiíró honlapján.

(-onkentes.hu-)

Hozzászólások lezárva.