Mastercard pro bono program 2021-ben is!

A Mastercard magyarországi kereskedelmi képviselete az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) közreműködésével 2021-ben is meghirdeti civil szervezetek és társadalmi vállalkozások számára a szakértelmen alapuló pro bono program felhívást.

A pro bono tevékenység alatt a vállalatok alkalmazottainak szakértelmen alapuló önkéntes támogatását értjük. A pro bono projekt olyan tudásokat biztosít a jelentkező szervezetek számára, melyek sok esetben hiányosan vannak jelen a szervezet működésében, és melyek révén komoly eredményeket lehet elérni egy-egy szervezeti kihívás vagy egy új szolgáltatási terület kialakítása kapcsán.

A Mastercard budapesti irodája immár hatodik alkalommal nyújt pro bono, szakértelmen alapuló támogatást. A Mastercard elsősorban olyan projekteket kíván támogatni, melyek összhangban állnak a cég számára fontos környezetvédelem, esélyegyenlőség és gyermekvédelem értékeivel, de várja az innovatív, komoly társadalmi hatást generáló projekt ötleteket más területekről is.

Kinek szól?
Olyan nonprofit szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek
– megfelelő kapacitással és motivációval rendelkeznek a szervezet egy-egy programjának vagy területének átfogó fejlesztése tekintetében.
– kellően átgondolt, előkészített, reális, a szervezet vezetősége által is támogatott fejlesztési ötletet kívánnak benyújtani, a meghatározott tudásterületek felhasználása révén.

A szervezetek az alábbi területeken vehetik igénybe a szakmai támogatást:

A. Üzleti tanácsadás
B. Kommunikáció és marketing stratégia
C. Értékesítési és szolgáltatásfejlesztési ismeretek

Részvételi feltételek és kiválasztási folyamat

A pályázat nyitott minden Magyarországon bejegyzett, nonprofit szervezet és társadalmi vállalkozás számára.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 20. hétfő 18.00 óra

Jelentkezni a https://forms.office.com/r/37jNT9iNvw címen elérhető felületen lehetséges.

A jelentkezési lapon ki kell fejteni, hogy milyen szervezeti kihívás / szükséglet mentén fogalmazódik meg a szakértői támogatási igény. Fontos továbbá, hogy érzékelhető legyen, 4
hogy a szervezet mit tett ez idáig a megoldás érdekében, mit szeretne elérni a probléma megvalósításával, milyen célcsoportokra milyen hatással lehet az adott fejlesztés, illetve mit tud a szervezet tenni a létrehozott eredmények fenntartása érdekében.

Kapcsolat:
Önkéntes Központ Alapítvány
Tarcsai Judit
E-mail: tarcsai.judit@onkentes.hu

(-greenlightpalyazatok.hu-)

Hozzászólások lezárva.