Civil Díj pályázati felhívás

A NIOK Alapítvány meghívja a civil szervezeteket, hogy pályázzanak a Civil Díjra. A program keretében olyan kezdeményezéseket, projekteket, programokat díjaznak, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el.

A pályázat fő céljai:

A díjak odaítélése által minél szélesebb körben ismertté és elismertté tenni a legjobb hazai civil szervezeteket és legsikeresebb kezdeményezéseiket
A díjátadó gála keretei között egy évente ismétlődő, a szektor szereplőinek szóló esemény megvalósítása, amely a civilek fontos találkozóhelye, és a civilek munkájának és sikereinek ünnepe.

A Civil Díjakat az alábbi kategóriákban osztják ki a szervezők:

– Legígéretesebb új szervezet
– Legnagyobb hatású projekt
– Legjobb együttműködés (akár civil szervezetek között, akár civil és állami szervezet között, akár civil szervezet és vállalat között)
– Legjobb kommunikációs kampány
– Legsikeresebb adománygyűjtés
– Legsikeresebb érdekérvényesítési projekt
– Legjobb helyi kezdeményezés
– Legjobb társadalmi vállalkozás

Pályázati feltételek

A pályázaton bármely Magyarországon működő civil szervezet vagy civil jellegű non-profit gazdasági társaság indulhat a pályázati űrlap megadott határidőig történő kitöltésével és beküldésével.

A pályázaton azon projektek, programok nevezhetők, amelyek 2020-ban futottak, és vagy jelenleg is futnak, vagy 2020 során zárultak le. A pályázatra sem kirekesztő, sem gyűlöletkeltő programok nem nevezhetők.

A pályázatokat a bíráló bizottság kategóriánként bírálja el, ezért a jelentkezőknek a pályázati kategóriát a pályázatban meg kell jelölnie. A bíráló bizottság fenntartja a jogot, hogy a beadott pályázatot adott esetben másik kategóriában (is) értékelje.

Pályázati folyamat

A pályázati anyagot az online pályázati űrlap kitöltésével kell benyújtani.

Az online pályázati űrlap elérhetősége:

https://forms.gle/uCMVSnSW5T4uybKe7

A pályázatok beadásának határideje: 2021. február 15.

A pályázati űrlappal együtt kötelező leadni 3 db, a pályázati anyaggal kapcsolatos fotót, amelyek felbontása legalább 640×360. Kérjük, olyan fotókat adjanak le, amik megmutatják a projekt lényegét, és szerepelnek rajta arcok, emberek, és megfelelnek az általános adatvédelmi követelményeknek. A fotókat csatolmányként e-mailben vagy fájlküldő szolgáltatással (mammutmail, wetransfer stb.) kell elküldeni, szintén a megadott határidőig a civildij@niok.hu e-mail címre.

Pályázati díj nincs.

Kapcsolat, kérdések a pályázattal kapcsolatban:

civildij@niok.hu

Bírálati szempontok és egyéb tudnivalók:

https://civildij.hu/palyazati-felhivas-es-utmutato/

Hozzászólások lezárva.