Október végéig benyújtható a 2021. évi foglalkozási rehabilitációs támogatásra vonatkozó pályázat

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közzétette a megváltozott munkaképességű munkavállalók 2021. évi rehabilitációs célú tartós, vagy tranzit foglalkoztatásának támogatására vonatkozó pályázati felhívását. A támogatás a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásával összefüggő bér-, illetve többletköltségek ellentételezését szolgálja.

A pályázatok benyújtására 2020. szeptember 30-tól 2020. október 30-án éjfélig van lehetőség.

A felhívás alapján azok a munkáltatók nyújthatnak be pályázatot, akik 2020. szeptember 30-án rendelkeztek a megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztató munkáltatók akkreditációjáról, valamint a megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásához nyújtható költségvetési támogatásokról szóló 327/2012. (XI. 16.) Korm. rendelet szerinti akkreditációs tanúsítvánnyal.

A támogatási időszak: A támogatás – a tartós és tranzit foglalkoztatás esetén egyaránt -a 2021. január 1. és 2021. december 31. közötti időszakra állapítható meg.

A pályázat azonosítója: REHAB-21-TTF

Pályázat benyújtásával kapcsolatos tudnivalók:

A pályázatot az előírt tartalommal, kizárólag elektronikus úton, az ún. “Igénykezelő Rendszer”(a továbbiakban: IKR) pályázatkezelő rendszeren keresztül lehet benyújtani, az előírt, csatolandó mellékletekkel együttesen. Az elektronikus pályázatkezelő rendszer a https://ikr.nrszh.hu/ikr/ linken érhető el. A pályázó az IKR-be való belépése után az ott megadott feltételekkel (felhasználónevével és jelszavával) válik jogosulttá a pályázat benyújtására.
Az internetes pályázati űrlapot a pályázati kiírásban közölteknek megfelelően hiánytalanul, azaz minden kérdésre választ adva kell kitölteni, és a mellékleteket pdf formátumban elektronikus úton kell becsatolni.

Benyújtottnak csak az a pályázat minősül, amely az IKR-ben a pályázó által (a “Véglegesítés” ikonra történő kattintással) a megadott határidőig véglegesítésre került, és az informatikai rendszerben a pályázat állapota “Beadott”-ra változott.
A pályázat IKR-ben történő összeállítása, illetve benyújtása során adódó esetleges technikai problémák megoldása érdekében információ kizárólag elektronikus levélben, a palyazat@rehab.bfkh.gov.hu címen kérhető, szükség esetén a hibaüzenetet bemutató képernyőkép(ek) csatolásával.

Telefonos tájékoztatás a pályázati azonosító szám ismeretében kérhető, a 06-1-896-7031 telefonszámon, azonban a pályázati eljárás eredményéről, a 2021. évre várható támogatási összegekről, a támogatás felhasználásának és elszámolásának részletes szabályairól a Kormányhivatal telefonon nem adhat tájékoztatást.

A Pályázati Felhívás INNEN LETÖLTHETŐ

A kapcsolódó mellékletek és további szükséges dokumentumok pedig ITT ELÉRHETŐK.

(Forrás: pafi.hu / szocialisportal.hu)

Hozzászólások lezárva.