Önkéntes menedzsmentről praktikusan – gyakorlati alapok önkéntességről

Az Önkéntes Központ Alapítvány új képzésére szeretnénk felhívni a figyelmet, amely gyakorlati ismereteket nyújt az önkéntesekkel való együttműködéshez.

A 2 napos (1 NAP ONLINE!) képzés célja, hogy átfogó, rendszerezett és alkalmazható tudást biztosítson a civil és az intézményi szféra önkéntesekkel kapcsolatban álló, önkénteseket szervező munkatársai számára egy önkéntes program megtervezésétől, a toborzáson, kiválasztáson, elismerésen és motiváláson, valamint az önkéntesek képzésén át a mindennapi menedzsment és kommunikáció módszeres megvalósításáig.

A képzést tartja: Csordás Izabella ACC, coach, közgazdász, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, a Szépművészeti Múzeum Önkéntes Programjának alapítója és a Gyakorlati Útmutató intézményi önkéntes programok létrehozásához és működtetéséhez c. kiadvány (2017) szerkesztője és egyik szerzője.

Időpont, helyszín: 1.nap szeptember 17. online jelenlét
2. nap szeptember 18. személyes jelenlét Budapest (pontos helyszín szervezés alatt)

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 14. 12.00 óra
A jelentkezés jelentkezési lap beküldésével válik érvényessé, amely innen letölthető

Részvételi díj: br. 30.000 FT/fő
EARLY BIRD AKCIÓ!! SZEPTEMBER 5-ig kedvezményes részvételi díj br.25.000 Ft/fő

A képzés a szervezetekben esetlegesen hiányzó HR kompetenciákat pótolja, és az önkéntesek integrálását a szervezet egészére kiható változásként rendszerszemlélettel közelíti. A résztvevők ezáltal az önkéntesekre nem pusztán egy újabb erőforrásokként tekintenek, hanem az önkéntes szervezéskor a szervezeti megújulás letéteményeseivé is válnak. Kiket várunk? Intézményvezetőket, osztályvezetőket, civil szervezeti vezetőket, önkénteseket szervező munkatársakat. 50 fő feletti szervezet esetében javasoljuk, hogy min. 2 fő vegyen részt szervezetenként, így az önkéntesség szervezeti beágyazottságának lehetősége nő.
A képzési program a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről alapján megfelel a részben vagy egészben központi költségvetés vagy európai uniós forrás terhére megvalósuló támogatott képzés előírásainak is (így hazai pl. NEA és Uniós pályázati forrásból fedezhető és elszámolható).

A képzésen minimum 12, maximum 20 fő vesz részt. A képzést csak abban az esetben tartjuk meg, ha a minimum létszám összegyűlt.

Még több infó a Képzési Felhívásban olvasható.

További kérdés esetén tájékoztatás kérhető:

Nagy Brigitta
projekt asszisztens

Önkéntes Központ Alapítvány
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 24.
Mobil: 06-20-3579-700
E-mail: nagy.brigitta@onkentes.hu

Hozzászólások lezárva.