Újraindult a személyes ügyfélfogadás a MONTÁZS projektben

Az NFSZK Nonprofit Kft. MONTÁZS projektje a jelenleg hatályos jogszabályok és járványügyi hatósági rendelkezések alapján a projektben kiépített szolgáltatások működését az alábbi módon határozza meg.

Az Információs és Koordinációs Pontokon, 22 helyszínen, újra igénybe vehető a személyes ügyfélfogadás. A hálózati pontokon dolgozó fogyatékosságügyi tanácsadók továbbra is elérhetők telefonon és email-ben is.

Az AAK-módszertani központokban újra személyesen elérhetők a szolgáltatások: a kommunikációs képességek és készségek felmérése, AAK-fejlesztés/tanácsadás és az eszközök kölcsönzése. A szolgáltatások igénybevételével kapcsolatban előzetes egyeztetés szükséges a központokban dolgozó munkatársakkal.

A Területi Autizmus Munkacsoportok továbbra is online nyújtanak tanácsadást az autista személyek oktatása-nevelése, ellátása, mindennapi támogatása témákban, valamint válaszolnak az autizmussal kapcsolatos módszertani kérdésekre.

Az online tanácsadás időszakában a tanácsadói munkát a projekt kiterjesztette az autizmusban érintett emberek és családjaik részére, így az ellátó intézmények, szakemberek, autizmussal élő emberek és családtagjaik egyaránt igénybe vehetik a szolgáltatást.

A tanácsadás igénybevételéhez időpontfoglalás szükséges.

(-rehabportal.hu-)

Hozzászólások lezárva.