Új funkciók és tartalmak honlapunkon

Örömmel értesítjük tagszervezeteinket, és minden érdeklődő olvasót, hogy a napokban két új – reményeink szerint – hamar népszerűvé váló funkcióval bővült weboldalunk.

Az egyik új lehetőség a tagszervezeti termékeket bemutató “WEBKOSÁR” menüpont. Itt jelenleg féltucat szervezetünk aktuális kínálata érhető el. Terveink szerint a menüpont tartalmát rendszeresen frissítjük. Természetesen az itt még nem szereplő szervezetek is bátran jelezhetik megjelenési szándékukat B. Fülöp Katalin szakmai és kommunikációs munkatársunknál (bfulop.katalin@eta-szov.hu).

A másik újdonság a Fórum, amelyhez hasonlót bizonyára sokan használtak eddig is. Aki számára ez a lehetőség kevéssé ismerős, annak röviden összefoglalom, miről van szó. Egy rövid regisztrációt követően lehet egymással – és az ÉTA ügyvezetéssel – online “beszélgetni”. Jelenleg néhány rögzített téma (“topic”) az, amelyhez várjuk a hozzászólásokat. A későbbiekben – az igények függvényében – természetesen újabb és újabb témákban lehet majd tájékozódni, eszmét cserélni.
Mindenkit szeretettel várunk!

-c.i.p.-

Hozzászólások lezárva.