Az Artman Egyesület bemutatkozik (+ kérdőív kitölthető még MA!)

Az Artman Egyesület oktatási, művészeti és terápiás programokon keresztül sérült és ép emberek számára nyitja meg a fejlődés, önismeret és tánc lehetőségét. Az egyetlen olyan alkotó közösség vagyunk hazánkban, ahol sérült és ép előadók partnerekként hoznak létre kortárs táncszínházi előadásokat vegyes csoportban, hiszen módszerünk alapja az inklúzió. Hisszük, hogy a befogadóbb társadalommá váláshoz „AKADÁLYMENTESÍTÉSRE A LELKEKBEN IS SZÜKSÉG
VAN”.
Hosszú távú célkitűzésünk a társadalmi egyenlőtlenség és a fogyatékos emberekkel kapcsolatos közgondolkodás megváltoztatása az előadóművészeten keresztül. 15 fős a rendes tagságunk; előadóművészek, fogyatékos előadóművészek, mozgásos csoportvezetők és terapeuták.
Bővebb információ: honlap, facebook

Az ArtMant és a velük kapcsolatban állókat is nagyon rosszul érintette a kialakult helyzet, ezért a hosszú otthon töltött időben jutott az eszükbe, hogy az Artman tudását, mivel nincsenek személyes találkozásokon alapuló óráink, foglalkozásaink, valahogyan át kellene ültetni az online térbe. Ennek érdekében szeretnének létrehozni egy platformot, ahol fogyatékosságra és életkorra specializáltan hoznánk létre videós tartalmakat, valamint lennének élő online órák is. Lennének önállóan követhető órák, de lennének olyanok is, ahol a szülő vezetett érintéssel dolgozhatna a gyermekével. Ehhez az ötletünkhöz most egy pályázatot szeretnénk beadni, amihez készítettünk egy kérdőívet, hogy valós igényeken alapuló anyagot írjunk meg.

Az online kérdőív linkje:
https://forms.gle/9Yahng2xRVKiG6HQA

Június 2-ig várják a válaszokat.

Hozzászólások lezárva.