Civil Díj 2020-ban is!

A NIOK Alapítvány idén is meghívja a civil szervezeteket, hogy pályázzanak a Civil Díjra. A program keretében olyan kezdeményezéseket, projekteket, programokat ismernek el, amelyek újszerű megközelítést alkalmazva kiemelkedő eredményeket értek el valamely területen.

A pályázat fő céljai:

A díjak odaítélése által minél szélesebb körben ismertté tenni a legjobb hazai civil szervezeteket és legsikeresebb projektjeiket (és ezzel segíteni a legjobbak 1{729cabe77cfad22e328e3f52dde1cef5a1d84c61b4eb2c69baf36222cdbb8fc4} és egyéb adománygyűjtő kampányait);

A díjátadó gála keretei között egy évente ismétlődő, a szektor szereplőinek szóló esemény meghonosítása, amely a civilek és partnereik fontos találkozóhelyévé, a kapcsolatépítés megkerülhetetlen szereplőjévé válik.

A Civil Díjak az alábbi kategóriákban kerülnek kiosztásra:

– Legnagyobb hatású projekt
– Legjobb kommunikációs kampány
– Legjobb együttműködés (akár civilszervezetek között, akár civil és állami szervezet között, akár civilszervezet és vállalat között)
– Legígéretesebb új szervezet
– Legsikeresebb adománygyűjtés
– Legsikeresebb érdekérvényesítési projekt
– Legjobb helyi kezdeményezés
– Legjobb társadalmi vállalkozás – MagNet Bank Különdíj

Pályázati feltételek

A pályázaton bármely, Magyarországon működő civilszervezet vagy civil jellegű non-profit gazdasági társaság indulhat a pályázati űrlap megadott határidőig történő kitöltésével és beküldésével.

A pályázaton azon projektek, programok nevezhetők, amelyek jelenleg is futnak vagy 2019 során zárultak le. A pályázatra sem kirekesztő, sem gyűlöletkeltő programok nem nevezhetők.

A Legjobb helyi kezdeményezés és Legígéretesebb új szervezet kategóriában magánszemélyek csoportja bejegyzett szervezet nélkül is beadhat pályázatot.
A Legígéretesebb új szervezet kategóriában olyan szervezet nyújthat be pályázatot, amely 2018. január 1. után alakult (a szervezet bírósági bejegyzése nem feltétele a pályázat benyújtásának).

A Legjobb helyi kezdeményezés kategóriában olyan szervezetek, csoportok pályázatait várjuk, akik kistelepülésen vagy kis hatókörben fejtik ki tevékenységüket.

Pályázatot több szervezet közösen is benyújthat.

A pályázaton nyertes szervezetek oklevélben részesülnek. A díj elnyerésével a nyertes szervezetek megkapják a Civil Díj 2020 logó használatának jogát.

Jelentkezés módja, a pályázati folyamat

A pályázati anyagot az online pályázati űrlap kitöltésével kell benyújtani.

Az online pályázati űrlap elérhetősége:
https://forms.gle/KBhWDfo1osdfb7xdA

A pályázatok beadásának határideje: 2020. január 15.

A pályázati űrlappal együtt kötelező leadni 3 db, a pályázati anyaggal kapcsolatos fotót, amelyek felbontása legalább 640×360. A fotókat csatolmányként e-mailben vagy fájlküldő szolgáltatással (mammutmail, wetransfer stb.) kell elküldeni, szintén a megadott határidőig a civildij@niok.hu e-mail címre.

Kapcsolat

A pályázattal kapcsolatosan további információk az alábbi emailcímen kérhetőek: civildij@niok.hu, illetve bővebb információk a kiíró honlapján olvashatók itt.

Hozzászólások lezárva.