Együtt könnyebb – segítők és segítettek közös világa – irodalmi pályázat

Biztos te is tapasztaltad már, hogy van ami egyedül nem sikerül, ezért segítségre van szükséged, vagy éppen Te tudsz továbblendíteni egy embert valamiben, ami számára nehézséget okoz.

A nagy sikerű Életrevalók, vagy a Mielőtt megismertelek című filmeket rengetegen láttuk. Most arra vagyunk kíváncsiak, Te hogyan képzeled el a személyi segítő és a segített viszonyát? Ha tapasztaltál hasonlót mi az általad átélt valóság, mi a Te sztorid?

Visszatart, hogy nem vagy sem hivatásos személyi segítő, és nincs szükséged ilyen típusú támogatásra sem, csak közvetett tapasztalataid vannak?

Nem akadály, itt a lehetőség, számodra is, hogy irodalmi pályázat keretein belül oszd meg velünk pozitív/ negatív gondolataid, élményeid, reményeid, vágyaid, s folytasd az elkezdett mondatok valamelyikét:

Amikor meghoztam a döntést, segítséget kérek …

Amikor meghoztam a döntést, segíteni fogok …

Nem velem történt, mégis elmesélném nektek…

Pályázó nemre, életkorra, világnézetre tekintet nélkül bárki lehet.

Formai követelmények:

Beküldött pályamunkák száma jelentkezőnként: 1 darab
Műfaji megkötés: nincs.
Terjedelem: 10.000 karakter (kb. 3 oldal)

Beküldéskor mindenképp tüntesd fel a neved, életkorod, értesítési címed, telefonszámod , és egy szabadon választott jeligét az email szövegében, melynek tárgya „Együtt könnyebb” legyen.

A csatolt pályaművön pedig csupán az általad választott jeligét és az életkorodat tüntesd fel, mert a zsűri így fogja megkapni, hogy kiválassza a legjobbakat.

A pályamunkák beküldési határideje 2019.október 27.

A történeteket, novellákat, verseket, egyéb írásokat az olkepalyazatok@webmail.hu e-mail címen várjuk.

A nyertes pályázók ajándékcsomagban részesülnek.

A zsűri tiszteletbeli elnöke Lackfi János József Attila-díjas író, költő, műfordító

Hozzászólások lezárva.