KAP 2020 – 10 éve a civilekért!

2020-ban is lehetőséget biztosítunk banki ügyfeleinknek, hogy társadalmi szervezeteket célzó adományozói kezdeményezésünk által fontos ügyeket támogathassanak a bank profitjából. Az idén 10 éves Közösségi Adományozási Programban (KAP) résztvevő szervezetek számára a MagNet Bank ügyfelei a bank éves nyereségéből rájuk eső rész 10{729cabe77cfad22e328e3f52dde1cef5a1d84c61b4eb2c69baf36222cdbb8fc4}-áról rendelkezhetnek.

A KAP2020-ban szeptember végén nyílik meg a pályázás közhasznú társadalmi szervezetek (civil szervezetek, nonprofit gazdasági társaságok és szociális szövetkezetek) számára, ezzel egyidőben KAP Pályázati felkészítő workshopot szerveznek, melynek részleteiről alább olvashatsz:

Felmerült már benned, hogy milyen feltételekkel kerülhet be egy szervezet a Közösségi Adományozási Programba? Szívesen ismernéd meg részletesebben az új pályázási kategóriákat? Lehet-e általános működésre kérni a támogatást? Mit jelent a hatásmérés? Mi köze a szervezetednek a környezeti ártalomcsökkentéshez, még ha nem is vagy zöld? Megismernél egy – egy értékelési /bírálati szemponthoz kapcsolódóan más szervezeteknél működő jó gyakorlatokat, példákat?

A szervezők minden érdeklődőt örömmel hívnak a 10 éves Közösségi Adományozási Program 2020 Pályázati felkészítő workshopjára, ahol ezekre a kérdésekre is választ lehet kapni.

A workshop szeptember 25-én 9 órakor, a MagNet Bank – Andrássy út 98. – Hamvas termében lesz.

Miről lesz szó a pályázati felkészítő workshopon?

Érkezés és regisztráció: 8.45-től

Program:

9.00 – 10.00: A pályázás tartalma és menete, az idei változtatások bemutatása – Erős Barbara – MagNet Bank – Civil és Közösségi Kapcsolatok területvezető

10.15 – 11.15: Zöldköznapi útmutató – Fenntarthatósági gyakorlatok a szervezetek mindennapi működésében – Lévai Gábor – GreenBrands, a MagNet Bank hatásmérési szakértője

11.30 – 12.30: A KAP pályázat fő értékelési szempontjai tekintetében kiemelkedően teljesítő NIOK Civil-díjazott szervezetek és jó gyakorlataik bemutatása (közösségépítés, kommunikáció, eredmény- és hatásmérés, együttműködés/partnerség)

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tudsz megtenni 2019. szeptember 20-án reggel 9 óráig: JELENTKEZEM

Az interaktivitás és a kényelmes elhelyezkedés miatt, 50-60 főben maximalizáljuk a résztvevők számát. A korábbi évek nagy érdeklődésére való tekintettel egy szervezettől egy munkatárs jelentkezését várjuk. A szervezeteknek jelentkezési sorrendben biztosítjuk a felkészítésen való részvétel. Kérjük, időben regisztrálj, nehogy lemaradj!

A jövő évi KAP-ra 2019. szeptember 25-től október 25-ig pályázhatnak közhasznú társadalmi szervezetek.

A pályázati felhívás és jelentkezési lap szeptember 25-től elérhető lesz az alábbi oldalon: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap

Hozzászólások lezárva.