Kucok – játssz velünk mesét!

Tünet Együttes óvodásoknak szóló interaktív meseszínháza

2019. október 5. szombat 15.30 és 17.00

Javasolt életkor 3-7 éves
Időtartam 60 perc szünet nélkül

Csak mese és játék, csak puszi és dal, csak a szeretetteljes kucokmeleg várja a kicsiket a Tünet Együttes színházasdi játszóházában.

A játék már a megérkezéskor kezdetét veszi: a színházjegyért cserébe kék karszalagot kapnak a kicsik, levesszük a cipőnket – mintha csak hazaérnénk -, sőt a bátrabbak a játszótérbe lépés előtt belekapaszkodhatnak a mesemondó lány hatalmas szoknyájába.

Az ébredező szereplőkkel, pontosabban játékmesterekkel, a hosszúfarkú házisárkány-lánnyal és a folytonosan össze-összecsukló rongybabával együtt indulnak a gyerkőcök a gyönyörűszép vöröshajú királykisasszony nyomába. A keresésben segít a hórihorgas egyszemű óriás is, aki átvezeti a gyerekeket az összes mesebeli akadályon: barlangon és csiki-kapun, erdőn és tűzön. Minden mesebeli próba a gyerekek fantáziája és mozgása által lesz az, ami: nem díszletek, hanem a „játszók” az együttes tagjai, saját testükből hozzák létre a mesebeli próbatételek helyszíneit. A gyerkőcök hamar elfogadják a nemrég még idegen mesefigurák társaságát, és a játék dramaturgiai fordulópontjához érve magától értetődően bújnak be a játéktér két oldalán felállított két alacsony, sátorféle kucokba, hogy megtanulják a kucokdalt, mely segít előcsalogatni az elvarázsolt királykisasszonyt.

Barátságos jelmezekbe bújtatott, a gyerekekre odafigyelő játszótársak, valódi hangszerek, eleven zenészek, emberi hangok és emberi léptékek. A közös cselekvés, az együttlét öröme határozza meg az előadás hangulatát.

Több infó: http://www.nemzetitancszinhaz.hu/musor/kucok-8211-jatssz-velunk-meset/765

Jegyárak:

1800 Ft gyermek résztvevőjegy
1600 Ft kísérőjegy

A színpadon maximum 35 gyermek tud részt venni és együttműködni a társulattal, további vendégek számára a nézőtéren biztosítunk helyeket, kísérőjeggyel.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, Szép kártya (OTP, MKB, K&H), Erzsébet-Plusz kártya (kultúra alszámla), Edenred Ajándékkártya és Edenred Kultúra és Sport kártya.

Jegyigényeket a lenti elérhetőségeken várják:

Brezovszki Valéria
E-mail: brezovszki.valeria@tancszinhaz.hu
Mobil: +36 30 815 3582

Hozzászólások lezárva.