Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja – pályázat

Az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja a Magyar Adományozói Fórum által 2011-ben bevezetett MAF Társadalmi Befektetések Díj új alapokra fektetett és nevében is megújított jogutóda, amely a vállalatok és innovatív kezdeményezéseik példaértékű, hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjait értékeli.

A Magyar Adományozói Fórum 2006-os megalakulása óta a vállalati társadalmi befektetések iránt elkötelezett szakemberek egyik legelismertebb platformjává vált, majd 2019 januárjától az egyesület közgyűlésének döntése értelmében Effekteam Egyesület (továbbiakban: Effekteam) néven folytatja a munkát a vállalati társadalmi felelősségvállalás hazai kultúrájának gazdagítása érdekében.

A megújult díj átadásának célja, hogy a vállalatok és innovatív kezdeményezéseik példaértékű, hatékony környezeti és társadalmi befektetési programjainak bemutatásával, elismerésével és a lehető legszélesebb körű publikálásával hozzájáruljon az üzleti és startup szektor társadalmi szerepvállalásának, fenntarthatósági kezdeményezéseinek erősítéséhez, továbbá a vállalati döntéshozók ilyen irányú szakmai munkájának inspirálásához, személyes szerepvállalásuk növeléséhez.

Az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja pályázatának eredményhirdetésére 2019 októberében az alábbi kategóriákban kerül sor:

– Esélyteremtő üzlet
– Jövő gazdasága
– Zöld egyensúly
– Mindenki társadalma

A Díj az ENSZ SDG-k (Sustainable Development Goals) alapján kialakított keretrendszer szempontjai szerint kerül átadásra. Ugyanezen kategóriákban – a nagyvállalatoktól elkülönítve – kerülnek elismerésre a kis- és középvállalkozások, illetve a startup-cégek. Továbbá a shortlistre került pályázatokra a Közönségdíj keretében a széles publikum is leadhatja majd a szavazatát szeptemberben.

Pályázati feltételek:

A pályázaton bármely Magyarországon működő vállalat, kis-és középvállalkozás, illetve startup cég indulhat. Olyan pályázatokat várunk, melyek a fentiekben hivatkozott kategóriák valamelyikében pozitív, mérhető társadalmi és/vagy környezeti hatást értek el a közösség(ek) számára.

Részletes információ: https://effekteam.hu/effekt2030/

Jelentkezés:

Jelentkezési szándék esetén az Effekteam honlapjáról letölthető regisztrációs adatlapot kérjük a dij@effekteam.hu e-mail címre küldjék be.

Regisztrációs adatlap elérhetősége: https://effekteam.hu/effekt2030/

A regisztrációs adatlapon megadott pályázati kapcsolattartó részére továbbítjuk a pályázati űrlapot. A kitöltött pályázati űrlapot a dij@effekteam.hu e-mail címre 2019. augusztus 1. 23:59-ig kérjük beküldeni.

A döntőbe került pályázókat 2019. szeptember 12-ig értesítjük. Az eredményhirdetésre és a díjátadó gálára az Effekteam éves konferenciáján kerül sor 2019. október 3-án.

Szívesen állunk rendelkezésére további információkkal a klara.molnar@effekteam.hu e-mail címen vagy a 06-1-7000-020, 06-30-210-3171 telefonszámokon.

Hozzászólások lezárva.