Morgan Stanley – Technológia alapú fejlesztést támogató program

A Morgan Stanley Magyarország a hazai nonprofit szervezetek igényeinek feltérképezése után, együttműködésben az Önkéntes Központ Alapítvánnyal (ÖKA) 2019-ben elindítja a szervezetek technológiai fejlesztését támogató, szakértelmen alapuló pro bono [ingyenes] programját.

A Morgan Stanley pro bono támogatás fő elemei

Diagnózis felmérés, melyen a megoldandó probléma pontosítása és a pályázó szervezet megismerése történik meg, a szakértői beavatkozás megfelelő megtervezése érdekében.
Pro bono maraton, a támogatás kiemelt eleme, mely egy egész napos csapatmunka a kiválasztott szervezet illetve a Morgan Stanley munkatársak részvételével (reggeltől, késő délutánig tartó intervallum)
Fejlesztői konzultációs alkalmak (a maraton utáni időszak, mely a további fejlesztésekre ad teret, de csak akkor, ha azt a projekt indokolttá teszi)

Kinek szól?

A fentiek alapján olyan szervezetek jelentkezését várjuk, amelyek megfelelően előkészített, konkrét, reális és belülről is támogatott fejlesztéseket akarnak megvalósítani az alábbi területek egyikén. A fejlesztések léptéke lehet kisebb vagy nagyobb, de reálisan egy pro bono program keretei közé be kell, hogy férjen. Nem érdemes túl apró igénnyel vagy túlzottan nagyszabású elképzeléssel jelentkezni.

Adatelemzés és adatkezelés: olyan projektek melyek célja a szervezetek által használt adatok elemzése és abból döntéstámogatási rendszerek előállítása
Folyamatautomatizálás: a szervezetek különféle munkaterületeinek, folyamatainak informatikai megoldásokkal való támogatása és hatékonyságnövelése

A Morgan Stanley elsősorban olyan szervezeteket kíván támogatni, melyek projektjei a fenti két kategóriába tartoznak, de várja az innovatív, komoly társadalmi hatást generáló egyéb IT és technológiai alapú fejlesztési ötleteket is.

Részvételi feltételek és kiválasztási folyamat

A pályázat nyitott minden Magyarországon bejegyzett, non-profit szervezet és társadalmi vállalkozás számára.

Az online jelentkezési lapot 2019. június 11. 18.00 óráig lehet beadni, mely elérhető a https://bit.ly/2T0TwjX cím alatt.

A kiválasztott pályázatokról a Morgan Stanley és az ÖKA közösen dönt. A döntéshozatal után minden jelentkező szervezet értesítést kap. A program keretében várhatóan 2 – 3 szervezet kaphat támogatást.

További tudnivalók itt olvashatók.

Hozzászólások lezárva.