Hősök Tere tréning civilszervezeteknek

A Hősök Tere Kezdeményezés pályázatot hirdet minden Magyarországon bejegyezett jogi személyiséggel rendelkező nonprofit szervezet számára.

A projekt keretében civil szervezetek munkatársainak tartunk Mindset és Bámészkodó hatás tréningeket.

A tréningeken való részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhelyek száma miatt az alábbi pályázat beküldésével lehet rá jelentkezni:

https://forms.gle/HTKPMas1C7FPQsiW6

Jelentkezési határidő: május 31.

A tréning modul témájáról az alábbi linken olvashatsz bővebben.

A képzést olyan szervezetek képviselőinek ajánljuk, akik munkájában kiemelten fontos a tudatosság és alapvető társadalmi problémák megoldására nyújtanak eszközöket. A nagyobb hatás elérése érdekében előnyben részesítjük azokat a szervezeteket, amelyek több munkatársuk részvételével pályáznak (a szervezet munkatársainak számától függően).

FONTOS: A pályázat pozitív elbírálása még nem jelent garanciát a tréningen való részvételre. Ennek kritériuma, hogy a Hősök Tere projekt a KAP (“Közösségi Adományozási Program”) programon keresztül erre finanszírozást kapjon, melynek eredménye legkésőbb június végén lesz elérhető!
Ezután értesítünk minden kiválasztott szervezetet. A program keretében maximum 4 tréninget tudunk megszervezni, tréningenként 20 fő részvételével.

Hozzászólások lezárva.