VANFesztivál – még lehet jelentkezni a XXXII. Országos Speciális Művészeti Fesztiválra

A Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület hagyományaihoz híven 2019-ben is megrendezi az iskolás és felnőtt korú értelmi fogyatékos emberek Speciális Művészeti Fesztiválját.

Sérült embertársaink számára, akiknek megmutatkozási lehetőség és találkozási pont a kulturális fesztivál, ezúttal is alkalmat biztosítunk a színpadra lépésre, egy újabb város megismerésére, továbbá a kulturált szórakozásra.
Ez évben ismét, ahogy már 1998-ban és 2003-ban, Szekszárd ad otthont a fesztiváli programsorozatnak.

A FESZTIVÁL IDŐPONTJA: 2019. július 1-5.
érkezés és regisztráció: 2019. július 1. (hétfő)
illetve a fesztiválra érkezés napja

A FESZTIVÁL SZÍNHELYE:
Babits Mihály Kulturális Központ
(Szekszárd, Szent István tér.)

Az öt napos fesztiválon lehetőség nyílik néptánc, társastánc, moderntánc, ének, vers, próza, színpadi játék, zenés színpadi játék, mozgásszínházi előadás, bábjáték, továbbá cirkuszi produkciók bemutatására, valamint egyéni hangszeres zene
előadására, illetve zenekar és együttes szerepeltetésére.

A fesztivál résztvevői értelmi fogyatékosok otthonaiban és rehabilitációs intézeteiben, lakóotthonokban, támogatott lakhatásban és családokban élő, speciális iskolákba,
napközi otthonokba bejáró, művészeti foglalkoztatásban résztvevő iskolás és felnőtt korú értelmi fogyatékos és autista személyek, akik érdeklődnek a művészetek iránt.

Kérjük, a jelentkezéskor szíveskedjenek figyelembe venni a produkciók megfelelő művészeti kategóriákba történő nevezését és az ajánlott műsoridő tartamot. Egy intézmény, szervezet vagy alkotói csoport több művészeti ágban is bemutatkozhat, a csoporttal együtt adott esetben a felkészítő is színpadra léphet.

A fesztivál idejére az Egyesület szállást és étkezést biztosít a résztvevőknek.

A kulturális fesztivál programjai regisztrációs díj ellenében látogathatóak, mely művészeti csoportonként 30.000 Ft.
A regisztrációs díj megfizetésétől az MSMME és az ÉTA tagjai esetében eltekintünk.

MSMME tagoknak a kulturális fesztivál egy napi részvételi díja 7.000 Ft/fő, mely összeg tartalmazza az adott nap ebéd, és vacsora költségét, a fesztiváli napijegyet (a programokon való részvétel díját), a szállásdíjat és a másnapi reggeli költségét.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat a mellékelt jelentkezési és nevezési lap (word-ben történő) kitöltésével és e-mail címünkre (msmme@t-online.hu) történő megküldésével szíveskedjenek jelezni.

További információk a fesztiválról, a programokról itt olvashatók.

Hozzászólások lezárva.