Magenta 1 Nonprofit ajánlat a Telekomtól

A Magyar Telekom Nyrt. és a T-Systems Magyarország Zrt. megújította, egyben kibővítette a nonprofit szervezetek számára kínált ajánlatát. Az új ajánlat neve Magenta 1 Nonprofit, amelyet 2019. május 6-tól egy évig vehetnek igénybe pályázat útján nyertes szervezetek. A benyújtás határideje 2019. április 10.

A Telekom és a T-Systems a nonprofit szervezetek munkájának támogatására alakította ki új Magenta 1 Nonprofit ajánlatát, amely a vezetékes, internet és hang szolgáltatás mellett mobil hang- és adatforgalmat is magában foglal, mindezt a kedvezményes évben 0 (nulla) forintos havidíjjal. A Magenta 1 Nonprofit ajánlat a 0 Ft-os havidíjon túl további előnyökkel is szolgál.

A Magenta 1 Nonprofit ajánlatot maximum 75 (hetvenöt) sikeresen pályázó nonprofit szervezetnek ajánljuk fel, akik egy éven át jogosultak a díjcsomagban foglalt szolgáltatások kedvezményes igénybevételére. A nyerteseket a Telekom és a T-Systems adományozási bizottsága választja ki.

A Magenta 1 Nonprofit ajánlatra pályázhat minden olyan magyarországi székhelyű alapítvány és egyesület (esetükben a közhasznúság nem elvárás), hátrányos helyzetű csoportokat támogató szövetség, valamint közhasznú nonprofit gazdasági társaság, amely az alapszabályának, illetve a létesítő okiratának megfelelő tevékenységet ténylegesen folytatja, valamint vállalja, hogy nyertes pályázat esetén a támogatás ideje alatt legalább egy aktivitását megjeleníti a hello holnap! applikációban. További információt a https://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/hello-holnap/mobilalkalmazas oldalon, vagy fenntarthatosag@telekom.hu címen kaphat.

A Magenta 1 Nonprofit ajánlatot csak azon szervezeteknek tudják biztosítani, amelyek a Telekom szolgáltatási területén működő székhellyel vagy létesítési címmel rendelkeznek, a szolgáltatás biztosításához szükséges műszaki feltételeknek megfelelnek.

Pályázni a Magenta 1 Nonprofit regisztrációs adatlap kitöltésével, és az ott feltüntetett csatolmányok feltöltésével lehet lehet a legyelteis.hu/Magenta1Nonprofit oldalon, ahol a részletes pályázati kiírás is olvasható.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a kerdesemvan@legyelteis.hu címre várják, a tárgyban: “Magenta 1 Nonprofit” jelöléssel.

Hozzászólások lezárva.